Combina cu stil! 3 tinute pentru toamna/iarna

Sezonul rece este vazut de cele mai multe dintre femei drept un impediment pentru stilul vestimentar, cand, in incercarea de a face fata temperaturilor scazute, exista riscul ridicat de a nu acorda o la fel de mare atentie tinutelor create. Din fericire, propunerile brandurilor de imbracaminte tin mereu pasul cu tendintele schimbatoare si temperaturile scazute oferind colectii cat mai diversificate. Articole versatile, o gama larga de modele, texturi si stiluri, de la casual pana la un look glamour, la un pret avantajos, asa suna propunerea Takko Fashion pentru toamna-iarna 2013/2014.

Fie ca vorbim de o tinuta casual, office sau ceva mai elaborata, iata ce combinatii poti face pentru a scoate din banalitate tinutele zilnice.

Stilul elegant

O rochie neagra din dantela, accesorizata cu un colier din pietre semipretioase si un plic chic este combinatia fericita pentru un look de seara, dar adaugand o jacheta cu insertii argintii, intregul look capata o eleganta moderna cu accente glamour.
Caracteristic femeii care adora sa fie in centrul atentiei.

Stilul casual-chic

Culorile sunt o gura de aer proaspat printre atatea nuante de gri si scot orice outfit din monotonia sezonului rece. Nu este asadar de mirare ca puloverele si blugii colorati se bucura de o mare popularitate in aceasta perioada. Si ce ar putea fi mai potrivit pentru un outfit de toamna decat o pereche de jeansi burgundy? Purtati in combinatie cu un pulover crosetat in nuante neutre si o esarfa cu imprimeu obtinem o tinuta ideala pentru o zi casual.
O palarie cu boruri inguste si o geanta cu tinte sunt accesoriile care completeaza cu succes o astfel de tinuta.

Stilul office

Cele mai multe gafe vestimentare sunt comise in incercarea de a contura o tinuta adecvata pentru locul de munca sau o intalnire business. In incercarea de a respecta un look profesional, combinatia alb-negru are in continuare castig de cauza desi nu intotdeauna este cea mai potrivita, punandu-te intr-un con de umbra. Culorile sunt solutia si de aceasta data. O tinuta office formata dintr-o pereche de pantaloni de culoare mov si o camasa alba cu detalii argintii pe guler capata un efect iesit din tipar odata adaugata o jacheta crosetata, cu croi elegant.
Intregul look este intregit de o bratara argintie si o geanta neagra.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod