Ajax Floral Fiesta in editie limitata!

Ajax completeaza gama produselor de curatenie pentru suprafete cu doua noi variante Ajax Floral Fiesta: Bambus si Nufar si Floare de Cires Japonez. Gama Ajax Floral Fiesta, lichid universal, lasa suprafetele casnice stralucind de curatenie si ofera pana la 24 de ore de prospetime!
Disponibile in variante de 750 ml, noile Ajax Floral Fiesta vin in intampinarea consumatorilor care isi doresc produse performante, mereu adaptate noilor trenduri ale pietei.

Avand un ambalaj ergonomic si o grafica moderna, Ajax Floral Fiesta poate fi folosit atat diluat - pentru curatarea suprafetelor mari (gresie, faianta, marmura sau ciment); cat si nediluat in indepartarea eficienta si rapida a petelor persistente de pe chiuveta, cabina de dus sau de pe cada de baie. In plus, nu necesita clatire!

Disponibila in variantele Flowers of Spring, Lagoon Flowers, Wild Flowers si Liliac, impreuna cu noile Bambus si Nufar si Floare de Cires Japonez, gama Ajax Floral Fiesta iti ofera curatenie stralucitoare si un parfum floral incantator.

Produsele sunt disponibile in super si hipermarketuri
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod