Elena Cucicovschii, despre firescul de a fi femeie

Sa fii femeie nu a fost niciodata usor, iar azi, multe dintre noi reusim sa excelam in rolul acesta prin actiuni ce au menirea de a fi de ajutor si altor femei. Rusoaica Elena Cucicovschii ne ancoreaza intr-o realitate pozitiva prin workshop-uri foarte utile, din care invatam exact ceea ce avem nevoie pentru a ne numi cu adevarat femei.

Elena Cucicovschii este autoarea a mai multor programe, training-uri, seminarii, workshopuri premium pentru femei. Vom aminti programele « O noua eu», « Arta de a fi femeie by Elena Cucicovschii»,  dar si proiectele online «Scoala gheiselor moderne» , « Sclipirea pasiunii. Amanta» , « Scoala seductiei», « Timpul magic al femeii» , « Comportamentul strategic sau cum sa ma marit», « Eu sunt Regina», ale caror succes rasunator a adunat sute de participante la seminarii extreme de interesante, pline de profunzime si nu in ultimul rand de sfaturi utile.  “Din 2017 lansez programul in premiera in lume numit « Reteta sotului de succes», pentru care imi voi lua licentele internationale in luna ianuarie, a anului 2017”, spune Elena Cucicovschii.

Rusoaica emana intesitate, frumusete si are carisma.

Viata i-a aratat mai multe decade ale casniciei, insa a trecut peste toate. A invatat din toate aceste experiente, iar azi urmeaza o traiectorie de la a carei inaltime poate invata si alte consoarte, numita “Arta de a fi femeie”.  A trecut prin doua divorturi, este la a treia casnicie, de altfel, foarte fericita, iar ideile sale revolutionare si faptul ca este foarte creativa, i-au adus succesul si linistea sufleteasca pentru ca ii place norm ceea ce face. Are o fetita de 12 ani pe care o iubeste enorm si crede cu tarie ca un copil, sau chiar mai multi sunt foarte importanti in viata unei femei.

Vin din mediul business, tot timpul am facut cariera de succes, am functionat doar in strategii masculine, din pacate, in ambele casnicii ratate. Am abandonat totul dupa cel de al doilea divort si am plecat la Moscova, unde am facut Academia de Feminitate.

Organizez lunar in toata tara seminarii la care participa sute de femei. Ultimul l-am tinut in Bucuresti, in data de 5 octombrie, iar la acest seminar au participat 500 de femei. Pot spune ca am trait tot ceea ce transmit, iar pe viitor planific un seminar cu unul dintre profesorii mei, care lucreaza in acest moment cu Monica Bellucci.", mai spune Elena Cucicovschii.

Care sunt atuurile Elenei Cucicovschii in munca sa? In primul rand cunoaste si aplica cele mai puternice practici feminine din toate timpurile si le transmite mai departe celor care considera ca sunt pregatite pentru aceste practici. In mai putin de un an, cursantele ei si-au shimbat viata in bine, iar pe blog-ul Elenei Cucicovchii veti descoperi feedback-uri pozitive, pline de exaltare. Iata unul dintre ele:
“Programele Elenei sunt diferite; nu pun presiune pe femeie, nu seteaza targeturi irealizabile si nici nu au ca scop ajustarea femeii pentru un anumit tipar social; din contra, arta de a fi femeie este un program de "eliberare" a femeii, o descatusare emotionala in care te accepti, in care constientizezi ca esti cea mai importanta persoana pentru tine.

Din sabotorul tau nr.1 devii admiratorul tau nr.1. Constati cat esti de frumoasa si cu cateva kg in plus, ca increderea in sine te face irezistibila, de neinvins, ca zambetul e cel mai frumos machiaj, ca fericirea este arta de a fi tu.” (Elizee)

Elena Cucicovschii este autoarea blogului personal http://elenacucicovschi.blogspot.com, planifica lansarea a doua carti, iar in acest moment este studenta al ultimului modul  a Institului International de Psihologie din Estonia. Lucreaza cu 10 dintre cei mai renumiti psihologi din Rusia si se perfectioneaza mereu,  participand in afara tarii la traininguri pentru traineri.  Colaboreaza cu oameni de top in domeniu, tocmai pentru a se perfectiona in tot ceea ce face. Informatii despre evenimente veti gasi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/artadeafifemeie/.
Tot ce se afla in jurul femeii este creat numai de ea si de energia ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod