UNDRESS a lansat colectia primavara-vara 2015

Inspirata de minimalismul anilor 60, colectia de primavara-vara 2015 a brandului UNDRESS, semnata Madalina Batalu, se adreseaza femeii distincte si discrete, care atrage atentia prin rafinament, simplitate, echilibru si incredere in sine. Minimaliste si monocrome, cele 19 piese ale colectiei definesc universul si filozofia UNDRESS:  minimalism,  precizie, feminitate, simetrie,  siguranta, curaj.

Piesa cheie a colectiei o reprezinta camasa rochie, peste care se poate suprapune o  fusta petrecuta conica, o fusta scurta sau o vesta lunga, obtinandu-se astfel tinute care indeamna la originalitate si diferentiere.
Din fibre naturale (bumbac, in si matase),  piesele colectiei se remarca prin culori neutre calde (crem, nisipiu, bej) completate de culori tari precum violet intens, rosu cald sau oranj stins.

“Hainele pe care le creez se adreseaza femeilor cu un simt al sinelui bine conturat, care stiu sa-si poarte frumusetea si feminitatea fara a fi ostentative. Simplitatea nu inseamna absenta detaliilor sau lipsa de substanta, ci este o reducere la esenta prin indepartarea detaliilor neesentiale. Simplitatea emana putere, autenticitate si asumare.“ , spune Madalina Batalu, fondator si designer UNDRESS.

Te invitam sa descoperi intreaga colectie pe www.undress.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod