TOP-Trend Nituri, strălucire şi extravaganţă de la la Deichmann

Tendinţele în modă pentru vara lui 2013 oferă un joc de contraste alcătuite din printuri grafice, licăriri fluorescente şi stiluri ce te trimit cu gândul la călătorii în locuri romantice.

Tendinţele în modă pentru vara lui 2013 oferă un joc de contraste alcătuite din printuri grafice, licăriri fluorescente şi stiluri ce te trimit cu gândul la călătorii în locuri romantice.

Îmbărăcămintea devine transparentă, gulerele şi mânecile sunt împodobite cu volane, iar gâtul dumneavoastră este decorat cu bijuterii veritabile. Principalele teme de modă sunt caracterizate de transparenţă, dungi, petice, volane şi decoraţiuni metalice. În ce priveşte culorile, tendinţele acestei veri sunt mai variate ca niciodată: nuanţele metalice futuriste, Black & White à la 60s şi tonurile naturale de verde şi albastru au dominat podiumurile festivalurilor de modă P/V 2013.

Materialele metalice strălucitoare în combinaţie cu o bază simplă în negru sau în alb transformă orice ţinută într-un „Eyecatcher”.

De asemenea, în acest sezon se poartă dungile, mai ales cele groase, deoarece acestea au fost omniprezente pe scenele de modă; ca bază pentru noul look în dungi, materialul denim este predominant.

Stilurile de încălţăminte ale sezonului primăvară/vară 2013 sunt caracterizate de delicateţe, feminitate şi confort pe de-o parte, eleganţă şi extravaganţă pe de altă parte. Lista preferinţelor acestui sezon este deschisă de pantofii sport tip Sneakers şi sandalele elegante şi comode cu talpă joasă. Balerinii sunt acompaniaţi acum şi de noile modele Loafer.
De asemenea, foarte populari sunt pantofii Pumps şi Peeptoes, şi sandalele din barete şi modelele cu talpă ortopedică.

Acestea din urmă se prezintă sub forme variate: fie cu tocuri din plută şi rafie, cu aspect sportiv sau camuflate în noile modele Sneakers, sau superelegante sub formă de Pumps şi Booties. În acest peisaj, niturile decorative alături de alte ornamente metalice şi pietrele Strass rămân indispensabile. Noi în melanjul de culori la modă sunt tonurile pastel, Candy şi nuanţele de şerbet. Acestea, alături de culorile puternice şi străluctioare în neon conferă extravaganţă ţinutelor.

Un alt punct de atracţie al primăverii este noua colecţie a vedetei hollywoodiene Halle Berry! Modelele din piele veritabilă, atent confecţionate şi totodată foarte rezonabile ca preţ, din colecţia „5th Avenue by Halle Berry" sunt în continuare la mare căutare.

Toate modelele prezentate sunt disponibile deja sau vor fi disponibile în curând în magazinele Deichmann şi le puteţi admira şi pe www.deichmann.com!  Pantofi cât vezi cu ochii ...
la Deichmann, ale cărui 56 de magazine în toată România fac să tresare inimile tuturor împătimiţilor de modă!

Ultimele apariţii în moda de sezon primăvară/vară 2013 sunt disponibile la Deichmann, mereu la preţuri senzaţional de mici.  Rockstars … Se poate un pic mai comod şi mai extravagant? Atunci cu nituri, vă rog … Acum la Deichmann.

Pret pantofi: 129 Lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod