TOMMYNOW ROCKCIRCUS - live de la Londra!

Ai un loc rezervat in primul rand la lansarea colectiei Tommy Hilfiger Toamna/Iarna 2017! Cea mai noua colectie Tommy Hilfiger Toamna/Iarna 2017 se va lansa azi 19 septembrie la Londra, iar show-ul de moda va fi transmis live pe www.eva.ro incepand cu ora 21:00, ora Romaniei.​

După sezoanele de la New York şi Los Angeles, a treia lansare globală TOMMYNOW ROCKCIRCUS va avea loc la celebra sală de concerte Roundhouse din Londra, în cadrul London Fashion Week. TOMMYNOW va prezenta pentru prima dată ţinute din colecția pentru bărbați "Hilfiger Edition", alături de "Hilfiger Collection" și cea de-a treia colecție capsulă "TommyXGigi", creată în colaborare cu supermodelul Gigi Hadid.

Urmăriti live de la ora 21.00 show-ul live TOMMYNOW ROCKCIRCUS!

În cadrul primului sezon TOMMY PIER de la New York, din toamna lui 2016, Hilfiger a celebrat lansarea globală a colecției capsulă TommyXGigi, creată în colaborare cu supermodelul Gigi Hadid. Inspirat de bâlciurile din porturi de la Coney Island până la Santa Monica, TOMMY PIER a cuprins tiribombe, jocuri de carnaval şi un mix de vendori, inspirat de lumea TommyXGigi.

 

Printre invitații s-au numărat pop star-ul international Taylor Swift, campioana de tenis Serena Williams, style icon-ul Olivia Palermo şi soţul său Johannes Huebl, modelul Olivia Culpo, DJ-ul și antreprenoarea Hannah Bronfman și campionul de Formula 1, Lewis Hamilton.

Desfăşurat la TOMMYLAND în Venice Beach, Los Angeles, cel de-al doilea sezon TOMMYNOW a marcat lansarea la nivel global a colecției pentru Primăvară 2017 TommyXGigi, cea de-a doua colaborare cu supermodelul Gigi Hadid. Show-ul a celebrat fuziunea dintre modă și inspirația oferită de muzica și spiritul creativ al Californiei. Pe catwalk-ul imens au defilat Gigi şi Bella Hadid sau Joan Smalls, iar printre invitaţi s-au numarat starurile Lady Gaga şi Kristen Stewart. Surpriza finală a serii a fost concertul extraordinar al lui Fergie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod