Toamna aceasta, stilul prinde noi forme cu pandantivul „O” Pandora

Exprimă-te în cele mai creative moduri cu noul pandantiv „O” Pandora, inspirat de elementele emblematice ale bijuteriilor clasice. Pornind de la modelul simbolului „O” încoronat al Pandora – o formă circulară ce reprezintă puterea de legământ a bijuteriilor și a posibilităților infinite de exprimare a diferitelor stiluri – noul pandantiv Moments „O” Pandora transpune esența Pandora într-o singură bijuterie unică.

Având potențialul de a-ți evidenția stilul unic și jucăuș, ineditul pandantiv circular este disponibil în toate cele trei metale prețioase Pandora – argint 925, Pandora Rose și Pandora Shine – fiind înfrumusețat cu o suprafață cu textură șerpuită, asemănătoare clasicei brățări Pandora Moments.

Realizat conform celor mai înalte standarde de calitate Pandora, noul model este la fel de versatil și de flexibil precum restul bijuteriilor pe care te-ai obișnuit să îți păstrezi amintirile de-a lungul anilor. Detaliul în formă de inimă în reflief de pe închizătoare poate fi apăsat pentru a debloca pandantivul și a adăuga talismane și accesorii.

Pandantivul Moments „O” Pandora poate fi găsit în magazine pe trei mărimi diferite: pandantivul din argint 925 este disponibil pe mărimile S, M și L, iar cele din Pandora Shine și Pandora Rose pe S și M.

În funcție de măsură, pandantivele „O” Pandora pot susține de la 3, până la 5 și respectiv 7 talismane, transformând orice look simplu într-o secundă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod