Salopeta - o alegere inspirata pentru seara de Revelion

De Revelion, in cazul in care te-ai saturat de clasicele rochii, poti opta pentru ceva nou, diferit si extrem de elegant: o salopeta! Stilistii La Femme iti propun trei variante de salopete  inedite, pe care le poti purta cu incredere si stil in noaptea dintre ani.

Salopeta eleganta bleumarin cu voal plisat

O varianta eleganta, cu volane, potrivita pentru o petrecere la un restaurant elegant este salopeta bleumarin cu voal plisat. Acest tip de tinuta te va ajuta sa iti compui o tinuta eleganta dintr-o singura piesa.

Cum faci ca  salopeta sa fie in centrul atentiei? Simplu! O  accesorizezi cu o pereche de cercei aurii si cu o pereche de sandale in aceeasi culoare. Tinuta de Revelion va fi gata. Daca iti doresti ca detaliile salopetei tale sa fie cat mai vizibile, atunci alege sa iti porti parul prins!

Salopeta albastra cu accesoriu din margele

Aceasta salopeta albastra din voal cu un accesoriu din margele este ideala daca vei petrece noaptea dintre ani intr-un loc exotic. Salopeta in culorile marii se va potrivi perfect cu peisajul si, mai ales, cu pielea ta bronzata.

Panalonii largi si materialul usor iti vor permite sa te simti usoara si eleganta!

Salopeta roz plisata cu decolteu generos

O salopeta roz, plisata, cu decolteu generos poate fi tinuta perfecta daca iti doresti un look chic, cu influente romantice. Este o tinuta care se poate combina cu aproape orice alte culori, mai ales cu cele intense. Poti completa look-ul cu un ruj rosu, o pereche de sandale negre si accesorii mari, argintii.

Salopeta neagra cu choker din dantela

Stilistii La Femme iti recomanda o salopeta neagra cu choker din dantela pentru petrecerile in club.

O poti purta cu pantofi stiletto sau cu o pereche de botine rosii din catifea. Crede-ne,  salopeta neagra va arata fenomenal!
Mai multe optiuni de tinute pe www.lafemme.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod