Rochii de mireasa potrivite pentru nuntile la castel, la plaja sau la hambar

Andra Turcanu, designer si fondator Loulou, brand-ul romanesc care se intinde cu succes pe 3 continente, dezvaluie care sunt cele mai potrivite rochii de mireasa in functie de locatia de nunta: la castel, la plaja, in gradina, langa piscina, la hambar sau intr-o destinatie neconventionala.

Pentru miresele care aleg o locatie somptuoasa precum un castel, un ballroom sau un conac, Andra Turcanu are sfaturi legate atat de rochii cat si de accesorii: “Rochia ta trebuie musai sa contina elemente pretioase, detalii sofisticate si atent lucrate, toate inglobate intr-un look luxuriant si plin de impozanta! Cu toate acestea, data fiind “greutatea” evenimentului, afla ca la fel de grea va fi si rochia ta, cel mai probabil.

Ia in calcul acest lucru si ai grija sa nu permiti ca postura ta ori starea de spirit sa fie afectate. Daca rochia este lunga si ampla, poti compensa cu o pereche de pantofi comozi, insa – atentie - la fel de pretiosi. Accesoriile pot fi multe, bogate si neaparat valoroase si autentice”, spune designerul.

Daca petrecerea de nunta va avea loc pe plaja, Andra recomanda rochiile realizate din materiale fluide: “Culoarea rochiei poate bifa oricare din nuantele pastel, mai ales cele ce se confunda cu nisipul. Accesorizeaza cu bratari pe brate, sandale fara toc ori…ramai desculta. Atentie la lungimea rochiei! Daca alegi una lunga sau cu trena, ia in calcul ca aceasta se poate agata si fie ajuseaza lungimea din start, ori imbratiseaza orice “defectiune” de genul.

Pentru nuntile de vara aceasta de langa piscina sau din mijlocul unei gradini, Andra Turcanu recomanda rochiile cu elemente romantice, accente delicate si tesaturi realizate cu maiestrie si pasiune: “Siluetele simpliste, cele in linie A ori chiar rochiile scurte sunt cele potribite unui asemenea cadru.
Pentru a te integra si mai mult in tematica evenimentului tau, poti incorpora detalii florale, volane ori alte volumetrii care completeaza ‘peisajul’. Incaltamintea si accesoriile vor fi cochete, cu multa personalitate si neaparat in rezonanta cu ambientul.”
, spune designerul.

Daca nunta va avea loc la un hambar stilizat, la o locatie “hipstereasca” care imbina rusticul cu modernul, Andra Turcanu sfatuieste miresele sa aleaga o tinuta cu accente boeme: “Rochia poate avea insertii de dantela, poate fi cu umerii cazuti sau - de ce nu –poti opta pentru o salopeta diafana. Alege incaltaminte comoda si accesorii putine, dar conceptuale, precum bentite din flori si plante ori un buchet simbolic realizat din flori de camp.

Pentru miresele care aleg o destinatie neconventionala cum ar fi Las Vegas-ul, Andra Turcanu avertizeaza: “Tinuta trebuie sa fie wow!”.
Designer-ul adauga faptul ca atitudinea si stilul inedit vor fi deliciile care completeaza look-ul fabulous: “Tot ce este dificil de inteles, abordat si purtat de miresele obisnuite este deliciu pentru tine! Volumetrii arhitecturale, asimetrii, aplicatii excentrice, dar stylish, toate sunt pe lista ta de must¬-uri! In plus, poti lua in calcul foarte serios salopetele ori deux pieces-urile adroginice!”
, mai spune Andra Turcanu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod