Rochia colorată, ghid de stil cu designerul Nicoleta Negură

Zilele fierbinţi de vară merg mână-n mână cu rochiile vaporoase, ultra feminine şi comode. Rochiile maxi se mențin în tendințe vara aceasta și sunt de departe piese must have în sezonul cald. Pot fi purtate la plajă, la petreceri cu prietenii, la concerte în aer liber sau chiar și la serviciu. Rochiile maxi sunt foarte ușor de purtat, deoarece nu trebuie să te stresezi prea mult cu asortarea lor.

Nicoleta Negură, designerul brandului cu același nume ne spune cum o rochia colorată poate deveni cu ușurință o piesă dificil de purtat dacă nu ții cont, atunci când o alegi, de câteva lucruri importante. Haideți să urmărim mai jos sfaturile Nicoletei.

Rochia colorată asortată cu piese din denim
 
Rochiile colorate se potrivesc foarte bine cu piesele din denim. Spre exemplu, o rochie maxi fucsia poate fi purtată pe timp de zi și chiar și la un eveniment monden cu o geacă din denim purtată pe umeri.

Cu toate acestea, vara asta poți încerca să le accesorizezi și cu unele accesorii din denim, cum ar fi pălăriile sau rucsacurile din denim nefinisat. 



Rochia colorată asortată cu accesorii strălucitoare

 
Sunt de părere că o femeie este cu adevărat rafinată și elegantă în momentul în care accesorizarea ei este perfectă. Îmi place să merg pe principiul “less is more”, iar de aceea recomand ca vara aceasta să purtați rochiile din mătase sau voal maxi la evenimente speciale, seara, însă însoțite de un minim de strălucire și glamour, iar cea mai fericită alegere este să mergeți pe acesoriile clasice, aurii sau argintii, în funcție de nuanța rochiei alese.


Rochia de plajă asortată cu piese din pânză sau paie
 
Rochiile de plajă se vor potrivi de minune cu gențile din pânză sau din paie. Același lucru este valabil și pentru pălăriile și sandalele sau pantofii fără toc pe care îi poți asorta cu aceste rochii. Acest look este potrivit și pentru o plimbare seara prin parc sau pentru o ieșire la o terasă în aer liber. Simplă, însă extrem de fashion, acest tip de accesorizare îți va scoate din anonimat ținuta.     


Creațiiile Nicoletei Negură le găsești aici: www.nicoletanegura.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod