Reduceri de pana la 40% la cele mai cool modele de sandale Botta

Ai platfus? Monturi? Vei fi mireasă? Află ce încălțăminte ți se potrivește în funcție de particularitățile picioarelor tale! Viorica Bota, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de încălțăminte din țara noastră, reprezentantul mărcii Botta, ne face cateva recomandări.
 
Ce se poartă vara aceasta în materie de – calapod, tocuri, culori?

Vedeta verii este încălțămintea cu talpă groasă, cu talpă ortopedică, sport. Dacă vorbim despre ținute elegante, pe care le purtăm la birou sau la petreceri, atunci putem opta pentru pantofii stiletto.

Culorile care nu trebuie să lipsească în acest sezon sunt – galben-muștar, orhidee-ametist, roz-cașmir, portocaliu și albastru-tropical.
 
Ce recomandați pentru piciorul cu probleme?

Pentru monturi, recomand încălțăminte fară tocuri și barețele. Monturile trebuie protejate, fiind lăsate libere, asta pentru a împiedica dezvoltarea lor. Pentru picioarele cu platfus recomand evitarea tocurilor înalte și subțiri. Balerinii sunt perfecți pentru purtarea zi de zi, iar pentru ocazii, ideal este să optați pentru tocuri o idee mai groase, de maximum 7-8 cm.
Pentru picioarele foarte subțiri, sandalele cu barete reglabile sunt un must-have si pentru picioarele cu labele foarte lat, pantofii sport și cei care acoperă lateralele labei piciorului sunt ceea ce subțiază optic laba piciorului.

Miresele trebuie să stea pe tocuri cca. 24 de h. Ce ar trebui să aleagă pentru a nu avea probleme, pentru a evita umflarea picioarelor și alte probleme, care apar din cauza tocurilor purtate ore în șir?

Pentru mirese, dacă diferența de înălțime a celor doi parteneri o permite, ideali sunt pantofii cu tocuri înalte (12 – 13 cm).

Pentru a nu traumatiza picioarele și nici coloana, miresele ar face bine să opteze pentru un calapod prevăzut cu platformă (cu cat mai mare, cu atat mai bine), aceasta diminuand înălțimea tocului. De asemenea, căutați pantofi/sandale prevăzuți cu poron, acel burețel dispus pe talpa pantofului pentru a absorbi șocurile și pentru a conferi purtătoarelor confort maxim timp îndelungat.

Care este modelul cel mai bine vandut în 2016?

Stiletto este vedeta absolută a anului!

In luna august Botta ti-a pregatit reduceri de pana la 40%  la cele mai cool modele de sandale #Botta.

Reducerile sunt valabile toata luna august, numai la showroom-ul Botta din Bucuresti: Str. Fabrica de Chibrituri nr. 13-15; 0757012544. Vezi toata colectia de sandale pe pagina de facebook Botta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod