Răzvan Vâlceanu made to measure - propunerile de cămăși pentru sezonul de vară 2014

Brandul de cămăși Răzvan Vâlceanu made to measure a prezentat în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Hotel Radisson Blu propunerea de modele de cămăși și textile pentru sezonul de vară 2014. Totodată, Răzvan Vâlceanu i-a adus în premieră în România pe reprezentanții Canclini, liderul internațional în bumbacul pentru cămăși.
Brandul de cămăși Răzvan Vâlceanu made to measure a prezentat în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Hotel Radisson Blu propunerea de modele de cămăși și textile pentru sezonul de vară 2014. Totodată, Răzvan Vâlceanu i-a adus în premieră în România pe reprezentanții Canclini, liderul internațional în bumbacul pentru cămăși.

Păstrând aceleași standarde de înaltă calitate și atenție pentru detalii, noua colecție de cămași a fost gândită special pentru a se adapta perfect temperaturilor ridicate. Răzvan Vâlceanu propune modele smart-casual, potrivite oricărui moment al unei zile de vară. Tiparele italienești personalizate, bumbacul de înaltă calitate Giza 45, ţesut din 2 fire cu 140 fineţe, designul particularizat pentru fiecare componentă, producția cu cele mai bune utilaje și accesoriile de calitate – toate aceste elemente, ce reprezintă semnătura brandului Răzvan Vâlceanu, se regăsesc și în noua colecție special concepută pentru a se adapta temperaturilor înalte.
Propunerile pentru vara 2014 se remarcă prin același stil elegant și particularizat al fiecărei ținute, aducând în același timp confortul și libertatea de mișcare, caracteristice obiectelor vestimentare made-to-measure. În plus, pentru sezonul cald, Răzvan Vâlceanu vine cu o selecție de textile colorate, în nuanțe pastelate de la roz, verde, albastru sau mov, până la motive geometrice, florale sau dungi.

Evenimentul a adus la București renumitul brand de textile, Canclini, liderul mondial în producția de bumbac, dedicat special confecționarii cămășilor. Această actiune este o premieră pentru un brand românesc producător de cămași și dovedește, o dată în plus, grija acordată materialelor folosite pentru realizarea cămășilor ce poartă semnătura Răzvan Vâlceanu.
Totodată, Canclini, liderul internațional al bumbacului pentru cămăși, a prezentat colecția de textile pentru sezonul cald. Aceasta va fi distribuită în România prin brandul de cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu. ”Colaborarea cu Răzvan Vâlceanu va fi una pe termen lung și ne bucurăm să avem alături un partener dedicat, care pune în valoare țesăturile noastre fine, oferindu-le atat clientilor finali dar si altor case consacrate de made to measure sau magazine retail”, a declarat Paola Fumagali, reprezentant Canclini.

La invitația lui Răzvan Vâlceanu au raspuns nume consacrate ale industriei de fashion și made to measure din România, punându-și semnătura pe o cămașă special creată pentru brandul românesc.
Ana Maria Cornea, Silvia Serban, George Hojbotă, Black Tie, Nff by Ștefan Muscă, Mirela Diaconu și Marsay au creat câte un model de cămașă, însoțit de o ținută completă, care au fost prezentate în cadrul atelierului de la Radisson Blu.

În cadrul aceluiași eveniment, consultanții de stil din echipa Răzvan Vâlceanu made to measure i-au ghidat pe invitați în alegerea cămășii potrivite, explicându-le care sunt aspectele de care trebuie să țină cont pentru ca aceste obiecte vestimentare să le ofere senzația de confort și încredere de care au nevoie atunci când le îmbracă. Alte zone interesante din cadrul Atelierului au fost cabina de probă, unde modelele au prezentat live noua colecție, precum și zona mesei de croitorie, unde invitații au putut urmări procesul de asamblare a unei cămăși.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.razvanvalceanu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod