Propuneri de primavara de la Marks&Spencer

Simplitatea, mereu la moda -  Transformă-ți cu ușurință stilul din fiecare zi cu piese versatile cu ajutorul cărora să creezi numeroase combinaţii inspirate. De exemplu, o cămașa din bumbac albă poate fi o piesă de rezistenţă atât pentru o ținută de birou, cât şi pentru o zi relaxantă de duminică. Suflecă-i mânecile, ridică-i gulerul sau pune un pulover deasupra şi vei obţine un look şic şi natural în acelaşi timp – ai nenumărate posibilități!

Jeanşii sunt de asemenea piese cheie in garderoba de primăvară şi pot sta la baza unor ţinute cool şi versatile.

Cu talie înaltă, dintr-un material elastic care să-ți modeleze frumos picioarele, pot fi purtaţi cu ușurință în orice moment al zilei. Păstrează-ți lookul simplu cu o cămașă largă și o pereche de teniși sau obţine un look mai elegant cu un top glamourous, bijuterii și tocuri.

Havana – design vibrant -  O colecție cu un design vibrant care sărbătorește feminitatea prin piese în culori puternice și imprimeuri florale. Fustele ample, colorate, cu motive florale pot sta la baza unor combinaţii trendy şi de efect mai ales dacă le porţi cu cămași albe, cu mâneci largi sau cu un guler ce se leagă în formă de fundă.
Salopetele cu imprimeuri sunt şi ele piese cheie care îți scot în evidenţă feminitatea şi conferă un aer romantic. Sunt alegerile ideale pentru zilele călduroase de primăvară

Simply Elevated
- linii simple, tăieturi precise şi croieli actuale -  Pentru o siluetă simplă și rafinată, piesele din colecția Simply Elevated by Marks & Spencer sunt alegerile ideale. Fustele și bluzele au croieli moderne, transformate în piese speciale de elementele distinctive. Cromatica colecţiei îţi permite să te joci cu piesele şi să creezi combinaţii numeroase.
Minimalismul se regaseste şi în accesorii – papucii monocromi sunt piese de rezistenţă în colecţie, fiind totodată vedete în acest sezon. Rezultatul va fi un look feminin şi rafinat, dar cu acel touch modern pe care toate ni-l dorim.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod