Mosty.com – cea mai nouă destinație online de fashion din România


Platforma online de shopping prezintă colecții de top semnate de cei mai cunoscuți designeri din Grecia
Mosty, destinație online de fashion, stil și inspirație, specializată în comercializarea de articole vestimentare și accesorii de modă, s-a lansat în România. Cu o varietate de articole vestimentare, cu croieli spectaculoase, Mosty pune la dispoziția femeilor colecții semnate de cei mai buni designeri din Grecia.

Piesele de rezistență din colecțiile exclusiviste care se găsesc și în buticuri de modă prezente în insulele grecești, precum Mykonos, Paros, Santorini sau Atena, sunt acum disponibile și fashionistelor din România, la doar un click distanță.

Articole chic de plajă, costume de baie moderne, rochii elegante sau bijuterii eclectice și accesorii unicat, toate stau sub semnătura calității designerilor greci. Mosty prezintă peste 30 de branduri pe piața mondială de fashion și este în continuă evoluție prin adăugarea de noi nume în portofoliu în fiecare an.
De asemenea, echipa de experți oferă clienților sfaturi personalizate de styling pentru ca fiecare să-și găsească ținuta potrivită.

“Ideea care a stat la baza Mosty a fost dorința de a prezenta universul creațiilor designerilor greci și de a oferi femeilor o experiență inedita de shopping, articole vestimentare de cea mai bună calitate și colecții exclusiviste. De asemenea, platforma se adresează unei audiențe globale și oferă un serviciu premium pentru clienți, prin oferirea unei experiențe sigure de shopping cu  livrare în peste 100 de țări”, a declarat Vasia Stasinopoulou, CEO & co-fondator Mosty.com.

Mosty promite să devină un spațiu în care femeile vor descoperi întotdeauna cele mai noi și elegante colecții, dar și informații despre tendințe, trucuri și sfaturi pentru un look modern.


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod