Famke Janssen și-a distrus fața cu operațiile estetice: Vedeta are chipul malformat - FOTO

Actrița în vârstă de 54 de ani pare de nerecunoscut față de cum arăta cu câteva luni în urmă. Operațiile estetice i-au schimbat dramatic chipul.

Cu părul lung și strălucitor, cu ochii negri și picioarele lungi, fostul model a fost mereu o frumusețe naturală, dar se pare că aceste atuuri nu i-au fost de ajuns. Operațiile estetice pe care Famke Janssen le-a făcut în ultimii ani au început să-i modifice tot mai evident figura, iar la cea mai recentă apariție publică a fost aproape de nerecunoscut.

Vedeta din "Taken" și "X-Men" a fost fotografiată marți la Londra, iar chipul ei era vizibil malformat de intervențiile estetice pe care le-a suferit de curând.

Cu pielea întinsă, fără niciun rid, dar cu pomeții și obrajii umflați care i-au mișcorat ochii, Famke avea o figură "înghețată" și era departe de aspectul său obișnuit din urmă cu câteva luni.

Îmbrăcată cu un taior roșu, vedeta a preferat să se încalțe cu o pereche de sneakerși albaștri, care contrastau cu ținuta sa. Ea a fost fotografiată când a ieșit la plimbare cu o prietenă, scrie Daily Mail.

Absolventă a Universității Columbia, Famke nu mai are o relație după ce în anul 2000 a divorțat de scriitorul și regizorul Kip Williams, fiul arhitectului Tod Williams, după un mariaj de cinci ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod