Marks & Spencer oferă consiliere prin intermediul serviciului BraFit

În luna octombrie, Marks & Spencer pune la dispoziția clientelor serviciul BraFit prin care acestea pot primi consiliere specializată în alegerea sutienului potrivit.

De ce este nevoie de un asemenea serviciu?

Confortul este prioritar atunci când vine vorba de alegerea unui sutien, dar la fel de importante sunt sustinerea pe care o oferă și felul în care arată prin haine. Atunci când porți sutienul potrivit, vei avea o postură îmbunătățită și te vei simți mult mai încrezătoare.

Cu toate acestea, cea mai comună problemă pe care o întâlnim este alegerea unui sutien prea mare, iar acest lucru se observă la spate unde baza sutienului este mult prea ridicată. Nu numai că arată inestetic, dar nu oferă niciun fel de susținere sânilor.

Julie Mercer, expert pe linia de lenjerie intimă la Marks & Spencer spune că cea mai eficientă metodă prin care putem testa dacă am ales sutienul potrivit este să ridicăm mâinile, să răsucim trunchiul și să vedem dacă sutienul s-a deplasat.

De asemenea, se recomandă o măsurare a dimensiunilor sutienului o dată la 6 -12 luni pentru că forma sânilor poate suferi modificări mai ales dacă există fluctuații de greutate.
Pentru a beneficia serviciul BraFit, clientele pot merge direct în magazinele Marks & Spencer Romania, unde vor găsi consilieri specializați.

Și pentru că luna octombrie este luna prevenției cancerului de sân, Marks & Spencer se implică activ în susținerea acestei cauze printr-un parteneriat local cu asociația Amazonia care oferă ajutor femeilor atât în prevenirea și depistarea acestei maladii, dar și printr-un
program de îndrumare pe toată perioada tratamentului.

Parte din demersul Marks & Spencer pentru susținerea femeilor care au înfruntat cancerul de sân, este și colecția de sutiene special create pentru cele care au suferit masectomii.
În România vor fi disponibile două modele ce beneficiază bineînțeles de material de calitate înaltă și tehnologii avansate.

În luna octombrie, cu fiecare sutien achizitionat din magazinele Marks & Spencer, indiferent de model, vei contribui la donația care va merge în conturile asociației Amazonia. În plus, dacă achiziționezi două sutiene vei primi o reducere de 50% pentru cel de-al doilea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod