LONGCHAMP lansează prima colecție de ochelari de soare

Modelele de ochelari de soare au ca sursă de inspirație colecția iconică de genți Longchamp, păstrând eleganța caracteristică brandului, liniile și formele feminine, rafinate, având un design inovator și o paletă de culori puternice, vibrante. Pornind de la această eleganță caracteristică și mizând pe tradiția în excelență, cât și pe istoria brandului, noua linie reprezintă o adevărată amprentă în lumea modei. Femeia Longchamp este pasionată de ultimele trenduri în modă, dar este atentă la întreaga experiență a purtării unui produs, care ar trebui să fie una confortabilă, plăcută și inspirațională.

Această nouă colecție are menirea de a transforma și a rafina ținutele purtătoarei Longchamp, schimbând dinamica poveștii și experienței purtării unor accesorii de lux.

Vorbim despre notele de eleganță specifice Parisului, despre stilul de viață al femeii care emană siguranță, despre pasiunea pentru excelență și despre dragostea pentru detaliile și finisajele care fac diferența. Ochelarii vin într-o varietate de nuanțe și rame, oferind purtătoarei libertatea de a alege perechea potrivită fiecărei ținute, dar și posibilitatea de a purta ochelarii împreună cu gențile colecțiilor Longchamp.

Colecția a apărut din dorința de a extinde portofoliul brandului, cât și pentru a aduce un tribut femeii Longchamp.
Fie că vorbim despre femeia îndrăzneață, femeia independentă și sofisticată,  sau femeia romantică, noua colecție de ochelari de soare îți rezervă perechea care să se potrivească perfect atât ținutei, cât și atitudinii tale. Produsul final este o frumoasă împletire a materialelor de calitate cu nuanțe feminine și liniile fine, specifice Longchamp. Astfel, am creat o gamă extinsă de modele, pentru ca tu, purtătoarea Longchamp, să te poți bucura de libertatea de a alege ceea ce ți se potrivește.
Linia de ochelari de soare va fi disponibilă în magazinul Longchamp, din Băneasa Shopping City, începand cu 1 noiembrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod