Lisca toamnă/iarnă 2016 – Versatilitatea feminitatii

Lisca vorbește sezonul acesta despre eleganța clasică, propunând modele care pot pune în valoare orice tip de siluetă. Tonurile și croiurile discrete, de un rafinament subtil, sunt în acord cu siguranța de sine a purtătoarei.

Colecția Fashion este dominată de rozuri pudrate, roșu-căpșună, verde cobalt și griuri. Abordarea este una plină de eleganță datorită tăieturii slipului, întreg sau brazilian brief, a imprimeurilor florale subtile și a inserției de dantelă în aceeși culoare, pentru un plus de feminitate.

Body-ul Veronique este acel atu invizibil ce poate fi purtat pe sub cele mai călduroase ținute de iarnă. Bustul este susținut și rotunjit în totalitate de cupele căptușite, iar detaliile din dantelă sporesc alura misterioasă. 

Cheek by Lisca este linia cu design fresh&spicy: sutienele transparente din dantelă și cele cu imprimeuri geometrice sunt dedicate celor ce nu le lipsește imaginația și spiritul ludic. Body-ul din tul cu aplicații mărunte în formă de inimă este o piesă extrem de chic ce poate fi purtată și la vedere, pe sub o cămașă descheiată, pentru un accent urban.

Piesele esențiale, realizate în proporție de 95% din bumbac, sunt acele seturi clasice în alb, negru sau bej ce se regăsesc în garderoba fiecărei femei. Sutienele au cupe push-up, ideale pentru cele care își doresc un bust mai conturat, sau cupe pre-formate prevăzute cu armătură, absolut necesare pe sub vestimentația pe corp.

Brand-ul Lisca, cu peste 60 de ani de prezență pe piața internațională, este importat în România în exclusivitate de către Sofiaman. Colecțiile de lenjerie se regăsesc în toate magazinele Sofiaman din țară și pe www.magazinsofiaman.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod