Şi-au pus pozele de vacanţă pe Instagram. Apoi au descoperit ceva neaşteptat

Un cuplu celebru pentru pozele de vacanţă pe care le postează constant are peste două milioane de admiratori pe Instagram. Doi dintre aceştia au avut o idee surprinzătoare.
E o adevărată competiţie pe reţelele de socializare - care are mai mulţi admiratori, urmăritori, like-uri, share-uri şi aşa mai departe. Pentru Jack Morris şi Lauren Bullen, însă, această "joacă" se duce la alt nivel. Ei au peste două milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde ei publică periodic instantanee foarte apreciate din călătoriile lor prin lume.

Recent, cei doi au făcut o descoperire surprinzătoare: doi urmăritori le imită pozele. Dar nu oricum: se fotografiază în aceleaşi locuri, în aceleaşi ipostaze! Probabil că urmăritorii care au recreat imaginile atât de fidel s-au distrat bine, dar cuplul nu a gustat gluma.
Evident, una e să te inspiri şi alta e să copiezi tot, de la compoziţie până la haine, scrie site-ul Bored Panda, care a publicat mai multe dovezi.

"E interesant să ai o mulţime de urmăritori pe Instagram, iar acest lucru îţi oferă tot felul de experienţe. Dar asta a fost de departe cea mai urâtă dintre toate", a scris Lauren într-un articol pe blogul ei.

Şi mai interesant este că fotografiile imitate apar pe contul unei utilizatoare cu nume românesc. Vă lăsăm să descoperiţi pe cont propriu cât de mult seamănă imaginile între ele.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Noiembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu maa pe 18 Nov 2016, 13:14
    mda

    adevarul e ca romanii arata chiar mai marfa...! super!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod