Lansăm noua colecție Crumpler Private Surprise

La gadgeturi noi, accesorizează genți noi, sexy și colorate, care să te scoată din anonimat!
La gadgeturi noi, accesorizează genți noi, sexy și colorate, care să te scoată din anonimat!

Noua colecție Crumpler Private Surprise de accesorii pentru portabile a lunii octombrie 2013 este orientată către urbanoutfitters, pentru oameni plini de vitalitate și energie, ancorați in realitatea citadină, pentru oameni activi, captivați de viața profesională. Noul bag Crumpler în ediție limitată Private Surprize este lucrat manual și are un design neconvențional, care te scoate în evidenţă.

Gama diversă a genților Crumpler oferă soluții pentru toți împătimiții de noi apariții pe piața  tehnologiei și pentru cei care călătoresc foarte mult, care au și vor să își protejeze un device de ultimă generație.
Gama cuprinde Ipad & Tablet Bags, Camera Bags sau un Travel Luggage.

Gențile speciale de mână din noua colecție Crumpler “Private Surprise” sunt sexy, inspirate din uzura salopetelor, Crumpler dorind să surprindă prin textură, culoare și un stil aparte.

În același timp însă noua colecție Private Surprise se încadrează în linia brandului Crumpler, cunoscut pentru eficiența compartimentărilor interioare și prin rezistența materialelor folosite. Noile modele  sunt prevăzute cu “mânere ale dragostei”, buzunare protectoare bine poziționate, compartimentări care îți vor aminti că brand-ul Crumpler oferă genți trainice, din materiale patentate, foarte rezistente și impermeabile: la exterior Chicken Tex Supreme 1000D cu partea inferioară din cauciuc a bag-ului, imprimat printr-o tehnică specială, cu o finisare de calitate superioară.
Compartimentele interioare sunt captușite, iar buzunarele interne sunt confecționate din plasă foarte rezistentă.

Colecția Private Surprise la Crumpler mixează stilul seducător urban cu cel office smart, iar culoarea dă viață genților messenger, iubite de tineri, bikeri și urbanoutguys, precum și celor de călătorie, de weekend, organizatoare sau accesorii pentru gadget-uri.

Gențile de laptop Crumpler din noua colecţie “Private Surprise” au detalii sofisticate, cu numeroase compartimentări din materiale protectoare, atât pentru laptop, cât și pentru accesoriile unui astfel de gadget.
Pret: 366 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod