KANYE WEST și adidas anunță revenirea modelului YEEZY BOOST 350 V2 pe alb/negru intens/roșu

KANYE WEST și adidas anunță revenirea modelului YEEZY BOOST 350 V2, având combinația de culori alb/negru intens/roșu. Pantofii YEEZY BOOST 350 V2 prezintă un strat superior realizat din Primeknit alb și negru, având o bandă subțire albă contrastantă, cu emblema „SPLY-350” evidențiată în oglindă și o cusătură distinctă pe centru și în zona călcâiului.

Talpa semi-transparentă din cauciuc și inserțiile laterale din TPU creează un efect vizual incredibil, oferind totodată și o tracțiune mai bună.
Pantofii YEEZY BOOST 350 V2 utilizează tehnologia inovativă BOOST™ pentru a crea o talpă durabilă, receptivă și rezistentă la șoc.

Pantofii YEEZY BOOST 350 V2 vor fi 1001 lei și vor putea fi achiziționați în urma extragerilor la tombola organizată în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City. Fiind un model foarte apreciat şi căutat, acesta va putea fi achiziţionat doar de către câştigătorii extragerii la tombola ce se va desfăşura în perioada 15-23 iunie.
Extragerea va avea loc vineri, 23 iunie, la ora 16:10. Câștigătorii vor fi invitați în magazin sâmbătă, 24 iunie, să-și achiziționeze modelul dorit. Pantofii vor fi disponibili la nivel global începând cu sâmbătă, 24 iunie 2017.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod