Inna, Delia, Andra și Antonia poartă STYLAND, brandul românesc preferat de vedete de la Hollywood

Cele mai de succes vedete din România și de peste hotare pot fi considerate concurente în carieră, dar au în comun aceeași pasiune stilistică: piesele vestimentare ale brandului românesc STYLAND. Inna, Delia, Andra și Antonia, cele considerate cele mai de îndrăgite artiste din România, poartă în videoclipuri, emisiuni și în apariții publice costume, sacouri, pantaloni, topuri din satin, cămăși, veste, chiar și haine sport create de Styland, brandul românesc ce a devenit unul din preferatele vedetelor de la Hollywood.
Vedetele adoră piesele vestimentare întrucât sunt atemporale, chic, croite impecabil din materiale de maximă calitate, pot fi îmbinate și accesorizate cu mare ușurință și nu se demodează odată cu trecerea sezoanelor clasice. Inna, spre exemplu, apreciază colecția STYLAND Limited și poartă în noul său clip, Ruleta, un superb hanorac roșu oversized, un model derivat din hanoracul clasic supra-dimensionat, realizat din material satinat cu glugă inscripționată cu textul "Thinking Left | Thinking Right".

Cu altă ocazie, Inna a purtat un blazer scurt, negru și satinat, necăptușit, cu insert tip volan la umeri și inscripționat pe mânecă cu celebrul hashtag al brandului STYLAND, #samesamebutdifferent.

Delia a atras toate privirile la audițiile X Factor cu un superb costum fucsia STYLAND, iar la o ședință foto recentă pentru coperta unei reviste a purtat o rochie mantou albă din aceeași linie cu cea purtată de Camila Cabello la Kids' Choice Awards.Andra, la rândul ei, a ales un top negru din satin la preselecțiile Românii au Talent și la ședințe foto recente. Antonia a optat pentru un top galben din satin pentru filmările noului său videoclip.

Mai mult, cele patru artiste din trupa Amadeus au purtat costume și mantouri albe Styland în cadrul concertului special pe care l-au susținut pe scena celebrului Le Palace din Paris, teatrul pe a cărui scenă au evoluat, de-a lungul timpului, artiști internaționali precum Prince și Michael Jackson & Jackson 5, și la evenimentele căruia au luat parte nume cunoscute precum Mick Jagger, Andy Warhol, Grace Jones și Yves Saint Laurent.

Acestor vedete li se adaugă alte nume celebre din România care au ales Styland la evenimente mondene, pentru ședințe foto sau emisiuni TV importante: Alexandra Dinu, Alina Eremia, Nicoleta Nucă, Lidia Buble, Irina Rimes, Andreea Raicu, Malvina Cervenschi, Alice Peneacă, Carmen Negoiță, Simona Pătruleasa, Carmen Brumă, Ana Morodan, Diana Munteanu.  

STYLAND este brandul românesc celebru la Hollywood. Vedete internaționale precum Katy Perry, Eva Longoria, Miranda Kerr, Mya, Vanessa Hudgens, Kate Upton, Rumer Willis, Leighton Meester și-au făcut apariția în public ori în editoriale de modă purtând tuxedo, sacouri, pantaloni ori cămăși din satin STYLAND.

Piesele vestimentare STYLAND sunt disponibile în magazinul online www.stylandstore.com și în showroom-ul din București (Str. Frederic Chopin 34).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod