Get back to school! Ce porti daca esti adolescent?!

“Get back to school” nu trebuie sa reprezinte un stres, daca adopti atitudinea potrivita. Intr-adevar, scoala inseamna ore lungi de studiu, profesori dificili, materii noi, teze, dar si un prilej de distractie si de reintalnire cu colegii, pe care nu i-ai mai revazut pe timpul verii. Fiecare va povesti despre noile experiente, despre ce band-uri noi a descoperit sau ce trick-uri a facut in skatepark, iar partea cea mai interesanta parte este ca va avea posibilitatea sa se exprime vestimentar, in asa fel incat sa atraga atentia colegilor de scoala.

Derivat din muzica, sporturi urbane si din viata marilor metropole, stilul urban imbina comoditatea cu acel factor hip, fiind cel mai potrivit adolescentilor care sunt in cautarea exprimarii propriei personalitati.
Dar care sunt piesele cheie ale stilului urban-chic, de care vei avea nevoie atunci cand te vei intoarce la scoala? Tricourile nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Cu imprimeuri, mesaje, scrisuri si logo-uri aplicate acestea sunt comode si confortabile. Jeansii nu se vor demoda niciodata. In cazul stilului urban alege-i pe cei skinny sau drepti, la care poti asorta o camasa in carouri, un hanorac si o haina tip parka.

 Odata alese hainele potrivite, accesoriile iti vor define un stil urban veritabil: ochelari de soare, sepci, portofele si neaparat backpack (ghiozadan sau rucsac) ce pot fi purtate la scoala, pe post de ghiozdan pentru caiete si carti sau in week-end pentru obiectele specifice hobby-urilor tale.
Ai gusturile deja formate, asa ca vei pune accent pe partea estetica a ghiozdanului si mai putin pe cea functionala. Totusi, trebuie sa tii cont ca, daca nu este corect confectionat si mai ales purtat, acesta iti va aduce dureri de spate si de coloana. Cel mai bine este sa il porti pe spate, nu pe un umar si sa alegi modele incapatoare si functionale. Gasesti o slectie ampla de backpack-uri inmagazinele Vans din Afi Palace Cotroceni sau Mega Mall.

Comoditatea este caracteristica principala, pe care trebuie sa o iei in considerare, atunci cand iti cauti incaltari pentru scoala.
Alege modelele clasice, precum Slip-On, Authentic Era, Sk8-Hi intr-o paleta cromatica diversificata si cu imprimeuri fascinante.Pentru o iesire din anonimat, ai la dispozitie si colectiile Vans x Disney si Vans x Ellie Kishimoto care se evidentiaza prin personaje clasice din desenele animate Disney, respectiv grafisme extravagante ce iti vor reflecta spiritul ludic si adolescentin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod