Fetele de la Bambi sunt fascinate de blănuri!

Haina de blana naturală este piesa de rezistență nelipsită din garderoba femeii pasionate de fashion. În fiecare an, designerii inventează noi modele ținând cont de tendințe. Cu toate acestea blana nu se demodează niciodată, fie că vă doriți o haină scurtă potrivită atât unei ținute elegante cât și sport, fie una medie ce oferă un plus de feminitate și stil. Preferata designerilor pare să fie blana de vulpe prezentată pe podiumurile de modă din Milano, Londra și Paris.


Surorile Raluca și Denisa Tănase de la Bambi au ales pentru această iarnă câteva modele ce le reprezintă. „Suntem amândouă înnebunite după blănurile naturale. Iubim animalele, dar așa cum consumăm alimente pe bază de carne și nu suntem vegetariene, credem că ar fi o dovadă de ipocrizie să purtăm altceva, decât blănuri naturale. Acestea înnobilează orice ținută, fie că vorbim de veste, haine, cape sau accesorii. De curând ne-am achiziționat câteva blănițe de la Carolina Design, pentru că blănurile sunt bogate, de calitate, iar prețurile sunt de producător.
Nu suntem genul care să aruncăm cu banii pe fereastră și ne-am orientat mereu către fabrici din provincie, cu prețuri mult mai accesibile
”, ne-a declarat Denisa Tănase.




   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod