Esarfa label.m – accesoriul must have al sezonului!

Vara lui 2013 este marcata de primul accesoriu fashion realizat de label.m in colaborare cu faimosul designer britanic Giles Deacon. Inspirat din colectia sa de primavara/vara, acesta a creat o esarfa cu print-uri indraznete si culori vii, care reflecta trendurile sezonului.

Dupa ce a trecut prin atelierele prestigioaselor case de moda Louis Vuitton, Bottega Veneta si Gucci, Giles Deacon si-a ales propriul drum si a devenit in scurt timp unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri britanici.
Fiind sponsor oficial la London Fashion Week de 15 ani, Label.m s-a aliat din nou cu renumitul  icon al modei Britanice si impreuna au creat esarfa label.m cu un design care nu poate trece neobservat. Colaborarea cu Giles Deacon se afla deja la a sasea editie, celebrata prin acest accesoriu care prezinta intr-un mod geometrizat coafuri cu volum exagerat. Esarfa este prezentata intr-o geanta transparenta, care poate fi folosita ca accesoriu secundar. Ambele sunt distribuite gratuit impreuna cu pachetele speciale label.m.

Esarfa prinde viata datorita ilustratiilor chic ale modelelor care se plimba pe catwalk-ul de la London Fashion Week, unde label.m este sponsor oficial ssi are grija ca look-ul modelelor sa fie unul perfect.
Fiind brand-ul preferat al stilistilor, label.m creeaza o legatura puternica intre moda si hair styling la cel mai inalt nivel.

Un look care intoarce toate privirile imbina perfect moda cu hair styling-ul, iar vara aceasta va fi mai usor de obtinut cu ajutorul pachetelor label.m Summer promotion by Giles Deacon. Alege pachetul promotional care ti se potriveste de pe www.luxbeauty.ro si fa parte din clubul exclusivist al fashionistelor label.m!

Art Directorii fondatori Label.m, cu o experienta de 40 de ani, demonstreaza inca o data cum se imbina moda cu hairstylig-ul.
Ai acum produsele vedeta pentru ingrijirea parului alaturi de accesoriul perfect pentru un look modern. Pret 60 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod