Eleganță și confort, elementele definitorii ale lenjeriei intime pentru primăvară-vară 2016

Venirea primăverii reprezintă prilejul ideal pentru un binemeritat refresh al garderobei și al pieselor de lenjerie intimă. În ton cu atmosfera primăvăratică, Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de casă și de noapte din România, aduce în magazine noua colecție Lisca.

Noile modele pentru primăvară-vară 2016 răspund cerințelor oricărei femei: eleganță și confort la un loc. Create din materiale delicate, care lasă pielea să respire, piesele de lenjerie intimă conferă doza necesară de sex-appeal și acordă o mobilitate sporită în orice moment.

Gama Fashion pentru acest sezon aduce un omagiu feminității prin nuanțele de nude și alb. Alte nuanțe predominante sunt verde și roz, pentru un look romantic, dar și albastru vibrant. În noua gamă, elementele transparente sunt combinate cu țesătura jacard și tăieturile confortabile, accesorizate fiind cu detalii din dantelă și broderie.

Gamă Cheek este inspirată de atmosfera de sărbătoare care a cuprins natura. Materialele fine și dantela senzuală domină noua linie și ii conferă un aer pasional. Piesele se remarcă și prin jacardul în nuanțe intense, aplicațiile țesute și tăieturile jucăușe pentru un plus de seducție. Stilul romantic dat de imprimeul feminin este completat de fundițele din satin și nuanțele pastel.

LISCA este brandul internaţional de costume de baie şi lenjerie intimă, fondat în 1955 în Slovenia. Produsele LISCA sunt disponibile în România în reţeaua de magazine SOFIAMAN. Produsele pot fi găsite în magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), cât și în cele 8 magazine din țară, în magazinul în sistem franciză, dar și la cei peste 300 de distribuitori naționali. Întreaga rețea de magazine poate fi găsită pe site-ul www.sofiaman.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod