Costumul roz, în trend și la Hollywood

Costumul roz reprezintă una din tendințele anului 2017 și alegerea vestimentară a vedetelor de peste ocean. Vanessa Hudgens, actrița din High School Musical și Powerless, cu peste 25 de milioane de followeri pe Instagram, a impresionat zilele trecute făcându-și apariția în emisiunea People Live din New York purtând un costum al brandului românesc STYLAND.

Vedeta a vorbit în cadrul show-ului inclusiv despre noul ei single, despre a posibilitatea de a fi implicată într-un nou proiect High School Musical, despre apariția ei surprinzătoare de la festivalul Coachella, și despre campania prin care își propune să convingă femeile să aibă încredere în propria frumusețe.


Vestimentația vedetei face parte din aceeași colecție în care se regăsește și costumul roz purtat de renumita Katy Perry pe coperta noului ei single, Chained to the Rhythm.

Vanessa Hudgens, starul din High School Musical și Powerless, a purtat un costum compus din sacou căptușit integral cu mătase, pantaloni larg tip palazzo, în aceeași nuanță, și un top alb din mătase, cu decolteu în V. Nu este pentru prima dată când actrița impresionează cu o creație românească. Vanessa Hudgens a purtat recent un superb costum roșu STYLAND compus din pantaloni din stofă până la nivelul gleznei și un sacou cu două rânduri de nasturi, creațiile fiind realizate în atelierul din București al brandului.

Stiliștii au considerat apariția vedetei drept impecabilă, chic, ideală unei întâlniri de business, jurnaliștii britanici de la Daily Mail amintind că ținutele vestimentare STYLAND au fost purtate până acum și de alte nume celebre precum Katy Perry, Mya sau Rummer Willis.

Vanessa Hudgens a devenit cunoscută grație unor producții celebre precum High School Musical, Journey 2: The Mysterious Island, Spring Breakers, Inner Circle, Grease: Live și recentul serial Poweless. Vanessa a lansat două albume muzicale, V și Identified, primul fiind recompensat cu discul de aur.

Costumul elegant STYLAND a devenit în ultimul an alegerea vestimentară a femeilor de pretutindeni, atât ca și vestimentație de business, cât și ca alternativă chic a rochiilor clasice de cocktail. Costumul STYLAND este purtat inclusiv de vedete internaționale precum Katy Perry, Mya, Rummer Willis, Kat Graham, Camila Cabello, cât și de românce celebre precum Alexandra Dinu, Alice Peneacă, Delia, Andra, Malvina Cervenschi, Ana Morodan, Carmen Negoiță, Geanina Ilieș, Simona Pătruleasa, Carmen Brumă.

Multe dintre acestea au ales să poarte costumul elegant STYLAND pe covorul roșu al marilor ceremonii, în detrimentul rochiilor clasice. Femeile care poartă Styland sunt femei active, rafinate, exigente în general cu stilul lor de viață, femei care călătoresc, care activează într-un domeniu care le impune o ținută formală, care sunt foarte atente cu aspectul lor și pentru care timpul este foarte important. O femeie care poartă costum iese în evidență prin personalitatea ei și se remarcă prin putere, independență, eleganță, încredere, fermitate și senzualitate.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod