Colectia Pronovias 2017

Vedete, bloggeri si jurnalisti au fost prezenti la lansarea noii colectii de rochii de mireasa Pronovias 2017, purtand semnatura desingerului Hervé Moreau, ce a fost lansata in showroom-­ul din Calea Victoriei.
Design-­ul colectiei ce face eleganta si confortul posibile pentru viitoarele mirese este exprimata in doua colectii : zona de haute couture prin Atelier Pronovias si colectia pret-­a-­porter, Pronovias 2017.

Cu broderii delicate, linii minimaliste sau modele indraznete si sexi, avand ca numitor comun materialele pretioase, noile piese din colectia Pronovias sunt o oda pentru feminitate si eleganta atemporala.

Inovatia adusa de Pronovias consta in suprapunerea straturilor de tull din diverse culori pentru a crea un efect degrade si fluid ce complimenteaza orice silueta.

Colectia Atelier Pronovias, Le Ciel, este inspirata de magia noptilor instelate si este destinata receptiilor exclusiviste din ziua cea mare. Stilul romantic si elegant al rochiilor haute couture lucrate cu atentie pentru fiecare detaliu, este inobilat de ornamente pretioase si broderii rare.

Pronovias Barcelona este din 1964 lider in segmental rochiilor de mireasa de lux, cu prezenta globala in 105 tari.

Colectia 2017 este disponibila de astazi in Romania in showroom-­ul din Bucuresti, Calea Victoriei 44-­46, si se poate viziona cu programare prealabila la tel : 0729881429.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod