Colectia MANURÍ de toamnă/iarnă 2014-2015 - Melancholia of Dust

La granița dintre forță și sensibilitate, dintre dorință și negare, Melancholia of Dust, colecția MANURÍ de toamnă/iarnă 2014-2015, reinterpretează spiritul punk într-o manieră elegantă. Un adevărat joc al contrastelor, ca și cum din iTunes se aude “Cello Suite No. 1” a lui Bach, iar în același timp pe youtube merge “Sex Pistols”, MANURÍ aduce atât de aproape ultra-convenționalul de neconvențional.

Aerul glamorous aparent nestudiat, adevăratul cult pentru senzualitatea femeii, accentul pus pe forța feminină de a seduce și în același timp pe sensibilitatea ei, sunt concepte ușor de regăsit în orice colecție MANURÍ, dar mai ales în Melancholia of Dust, colecție care arată o maturizare a brandului din punct de vedere creativ.

Transparența și fragilitatea unor materiale precum voalul de mătase sau tulul contrastează plăcut cu rigiditatea și duritatea altora precum pielea sau plasa și a accesoriilor din metal.

Noua colecție MANURÍ îmbracă femeia care își respectă contrastele, care nu doar își acceptă stropul de nebunie, ci și-o și celebrează.
Melancholia of Dust se adresează femeii viscerale, femeii unice, care se îmbracă așa cum trăiește: intens, fără compromisuri, complet.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod