Colecția de carcase pentru telefon Andreea Raicu

Cu toții ne dorim să trăim conștient și să avem parte de liniște și echilibru în viața noastră. Avem la îndemână toate informatiile necesare pentru asta, le putem accesa cu un simplu click, internetul fiind plin de ele. Totuși, într-un mod ciudat, nu reușim să trăim așa cum ar trebui, așa cum ne-am dori. Suntem mereu agitați, veșinic grabiți, fară răbdare, tot timpul cu telefonul în mână.

În ultima vreme oamenii tind să fie tot mai dornici să petreacă tot mai mult timp cu telefonul lor, și tot mai puțin cu oamenii din jur.

Ajungem sa trăim o viață paralelă care se desfășoară în online, într-o realitate virtuală, fară dorința de a mai comunica cu cei prezenți. Ne izolăm în timp ce viața se desfășoară pe lângă noi. Pentru că telefonul este acel obiect pe care nu îl uităm niciodată, care e mereu cu noi și mai ales în raza noastră vizuala, ne-am dorit să lansăm o colecție de carcase cu mesaje care să ne ajute să ne reconectam la noi înșine și la oamenii din jur, atunci când pur și simplu suntem luați de val sau ușor dezechilibrați, iar singura relaxare pare telefonul mobil și social media.

Colecția de carcase pentru telefon Andreea Raicu conține cinci mesaje, pe alb sau pe negru disponibile pentru nouă modele de telefon din gama Samsung și Apple.

Cele cinci mesaje cu care Andreea rezonează sunt: Call someone you love, Disconnect to reconnect, Live this moment, leave the phone, Life is more real offline și Don’t touch me while you’re eating. Am ales un design simplu, minimalist, un font care ne reprezinta, în combinația clasică și elegantă de non-culori alb și negru. Carcasele sunt, momentan, disponibile doar online, pe shop.andreearaicu.ro, iar prețul este de 65 lei pentru varianta din silicon sau 139 lei pentru varianta premium.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod