CHAOTIC, un nou brand românesc de design vestimentar

Astăzi, s-a lansat oficial un nou brand de design românesc, Chaotic, sub semnatura Mirelei Neguț, care pășește pentru prima dată în lumea design-ului vestimentar. Noul brand, inspirat din stilul de zi cu zi al creatoarei, se caracterizează prin îmbinări curajoase, taieturi îndrăznețe, materiale și texturi versatile, noua etichetă românească propunându-și să inspire femeile să iasă din zona lor de confort și să poarte încrederea în fiecare zi.

Am fost mereu înclinată spre a-mi alege ținute unice, care ies din tipare, care reușesc să exprime curaj și atitudine, iar Chaotic s-a născut tocmai din această căutare pe care am avut-o mulți ani.

Chaotic este brandul pe care mi-am dorit să îl port dintotdeauna și pe care l-am compus aducând laolaltă acele combinații și materiale out of the box, pe care nu le găseam niciodată la un singur brand.” spune creatoarea.

Pe lângă croielile și elementele atipice, colecția Chaotic este atent lucrată, cu foarte mare accent pe detalii și finisaje, confortul și calitatea fiind două dintre principiile de la baza noului brand. Inspirate din personalitatea creatoarei, colecția toamnă-iarnă îmbină țesăturile groase cu materiale foarte fine, transparente. 
Ținutele Chaotic sunt atent lucrate manual, multe dintre piesele acestei colecții fiind unicate, cu posibilitatea de a fi reeditate la comandă.

Nu am o istorie în design, însă am fost întotdeauna pasionată de modă și am căutat mereu să port articole și combinații aparte, care au atras privirile celor din jur.

În ultimii ani am primit tot mai multe încurajări de la apropiați, așa că, în urmă cu un an am început să așez idei pe hârtie și așa s-a născut Chaotic.” declară Mirela Neguț.

Chaotic este o lume a curajului, care se exprima prin combinații atipice de culori, materiale și croieli. O haină Chaotic va fi întotdeauna o „piesă de rezistență”. Va sta la loc de cinste în dulap și va fi la modă indiferent de tendinte, va putea fi lăsată moștenire peste ani, ca o creație vintage de valoare.

Materialele folosite sunt de multe ori atipice pentru modelul respectiv, secretul stă în a privi piesa în ansamblu. Creațiile Chaotic pot fi descoperite pe site-ul oficial www.chaotic.ro, dar și pe www.molecule-f.com și Molecule F Concept Store din Promenada Mall.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod