Cercei cu piatra soarelui

Ai o personalitate puternica, esti extrovertita, plina de energie si comunici usor? Atunci aceasta pereche de cercei te reprezinta cel mai bine. Ii poti purta atat la o tinuta office, care va include o bluza alba decoltata, cat si la o rochie de seara vaporoasa. Daca ai parul scurt, aceasta pereche de cercei lungi este cea mai indicata pentru a incadra bine chipul si pentru a sublinia linia gatului. De asemenea, daca ai parul lung, il poti strange intr-un coc, cerceii devenind adevarate vedete in urechile tale.
Ai o personalitate puternica, esti extrovertita, plina de energie si comunici usor? Atunci aceasta pereche de cercei te reprezinta cel mai bine.

Ii poti purta atat la o tinuta office, care va include o bluza alba decoltata, cat si la o rochie de seara vaporoasa.

Daca ai parul scurt, aceasta pereche de cercei lungi este cea mai indicata pentru a incadra bine chipul si pentru a sublinia linia gatului. De asemenea, daca ai parul lung, il poti strange intr-un coc, cerceii devenind adevarate vedete in urechile tale.

Bijuteriile sunt confectionate manual cu argint 925 si au o lungime de 5.5 cm. Pot fi achizitionate de pe site-ul edora.ro, la pretul de 34.99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod