Carmen Negoita a plecat la New York Fashion Week cu o garderoba impresionanta

Carmen Negoita a plecat azi la New York pentru a participa, pentru a doua oara, la New York Fashion Week. Cunoscuta bloggerita de moda din Romania este invitata sa ia parte la prezentarile marilor case de moda internationale. In plus, la fel ca in cazul fiecarui festival de acest tip la care participa, Carmen va fi prezenta la intalnirile bloggerilor si ale editorilor de moda sositi din intreaga lume.
Astfel a procedat in ultimii trei ani cand, la New York, Londra, Milano sau Paris, a fost remarcata de fotoreporterii marilor publicatii internationale, fotografiata si intervievata pentru a figura in reportajele ce prezentau moda strazii si alegerile vestimentare ale fashion bloggerilor de pretutindeni.

Pentru editia din aceasta toamna a New York Fashion Week, Carmen Negoita a pregatit o garderoba impresionanta. A optat pentru stiluri diferite care sa compuna outfituri cat mai spectaculoase cu putinta.

“Cand imi pregatesc bagajele, intodeauna incep cu impachetatul cosmeticelor in borsete speciale, pe care le asez primele in geamantan, in zona unde se afla rotile, astfel incat sa nu striveasca hainele.
Intodeauna calatoresc cu un portofel plin de produse cosmetice in recipiente mici. Am multe si nu ar incapea daca as folosi recipientele mari, originale. Cam 5-6 kilograme din bagaje reprezinta doar cosmeticele. Mi-am luat doua carti pentru a le citi pe avion, apoi multe batoane proteice pentru gustarile din timpul zilei, asta pentru ca in fiecare zi am de ajuns la multe show-uri si nu am timp sa iau masa la restaurante. In fiecare pereche de incaltaminte obisnuiesc sa bag hartie pentru a nu se strivi in bagaje.
Am luat genti de tot felul, clasice, de tip plic sau rucsac. Ca si piese vestimentare, am costume feminine in diverse culori, jachete, sacouri militare, chiar si veste si haine de blana. Vor fi mai mult de 10 show-uri de moda pentru care voi avea tot atatea outfituri. Abia astept sa revin la New York. Nu am mai fost la festival de trei ani si mi-a fost dor”, spune Carmen Negoita.

Carmen Negoita a fost invitata, in ultimii trei ani, la festivalurile de moda de la New York, Londra, Milano si Paris.
La fiecare eveniment, bloggerita din Romania a fost fotografiata de reprezentantii marilor publlicatii internationale si a fost inclusa in topurile celor mai elegante si interesante aparitii vestimentare in publicatii precum Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Elle, Washington Post, InStyle.

 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod