Unica Sport si-a deschis primul studio pentru femei din România

Cu ocazia evenimentului de lansare, Unica Sport România a organizat o întâlnire cu jurnaliştii de frumuseţe din Bucureşti, prezentându-le sălile de sport ( unde se desfășoară antrenamentele de grup și antrenamentele private), cabinele de masaj şi restul studioului. Totodată, doamnele şi domnişoarele prezente la eveniment au aflat și încercat cum funcționează metoda patentată Unica Sport de efort fizic dozat și conceptul de alimentație personalizată (RAP), s-au antrenat alături de antrenoarea Ana Nedelcu și au beneficiat de o sedință gratuită de masaj, într-o atmosferă plăcută și relaxantă.

Partenerul fondator Galina Tomaș, Doctor în științe medicale si nutritionist, a elaborat un program de remodelare corporală – Metoda UNICA – care îmbină coerent efortul fizic dozat, alimentația rațională și aplicarea proceselor metabolice în scopul obţinerii rezultatului dorit pentru fiecare client.

Metoda Unica este o abordare sistemică, complexă și multifuncţională.

Aceasta a fost implementată la Unica Sport începând cu anul 1998 și supusă studiului pe parcursul acestor ani, pentru ca în 2014 rezultatele ei să se regăsească în Teza de Doctor în științe medicale a Galinei Tomaș. Astfel, metoda Unica a fost brevetată și se bucură de protecția drepturilor de autor.
Metoda Unica are mai multe componente, acestea fiind implementate în câteva etape: fișa clientului, testarea Nutriţională şi Fiziologică (TNF) cu elaborarea regimului alimentar personalizat (RAP), antrenament cu efort fizic dozat după metoda Unica, program curativ de masaj modelator, terapeutic și profilactic, și monitorizarea continuă şi în evoluţie a rezultatelor şi adaptarea “Programului de Transformare a Siluetei”, precum şi a celorlalte componente ale metodei.

Timp de aproape 20 ani, Unica Sport a lucrat intens pentru a-şi cunoaște clienții și a-i susține în calea lor spre o sănătate de fier și o siluetă de invidiat.

Cu fiecare client, experiența acumulată ne demonstrează că abordarea pe care o propunem este una corectă şi de succes. Iar rezultatele obţinute de clienţii noştri sunt cartea noastră de vizită şi cea mai mare garanţie pe care o putem oferi.
Odată cu lansarea primei filiale în Republica Moldova, în 1998, rețeaua Unica Sport a demonstrat o creștere continuă. Astăzi deține 18 săli de sport și peste 80.000 de clienți ce au obținut rezultate impresionante în remodelarea corpului şi menţinerea sănătăţii fizice.
Din 1 septembrie, Unica Sport este și în București.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod