Camila Cabello (ex-Fifth Harmony) a purtat un mantou alb românesc la Kids’ Choice Awards

Camila Cabello, noul star al muzicii pop din America, fosta componentă a trupei Fifth Harmony, a susținut primul recital ca și artist solo la Kids’ Choice Awards purtând pe scenă un mantou alb derivat dintr-un sacou supradimensionat, creat de brandul vestimentar românesc STYLAND.

În cadrul ceremoniei Kids’ Choice Awards, din Los Angeles, Camila a urcat pe scenă alături de Machine Gun Kelly, cei doi cântând hitul “Bad Things”, care are deja peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Pentru noul său început în carieră, Camila a ales să poarte o vestimentație complet albă: un costum Isabel Marant, bretele Chanel și un mantou alb, derivat dintr-un sacou supradimensionat, lung până la glezne, din cea mai nouă colecție a brandului românesc.

Camila a purtat un mantou derivat dintr-un sacou supradimensionat cu un rever prelungit din mătase albă, transformat într-o rochie amplă.

Încheiat cu două rânduri de nasturi, această piesă poate fi purtată si sub formă de mantou. Ținuta a fost realizată de Karla Welch, o reputată stilistă de la Hollywood, recunoscută pentru schimbările majore de look pe care le aduce în imaginea vedetelor. Karla este adepta pieselor Tailored, acesta fiind un motiv în plus pentru care a ales această piesă accesorizată cu bretele vintage Chanel”, declară Teodora Burz, designerul brandului STYLAND.

Sacoul purtat de Camila este o piesă Statement Styland, brandul fiind deja recunoscut pentru costumele clasice reinterpretate, cu elemente feminine, produsele fiind croite manual și realizate din cele mai fine materiale.

Recent, brandul ajuns să fie îndrăgit de marile vedete din Statele Unite. Mya și-a făcut apariția la Premiile Grammy purtand pantaloni și sacou roșu, accesorizate cu o fundă de satin în jurul gâtului.

Solista, printre hiturile căreia se număra și celebra piesă Lady Marmalade, interpretată alături de Christina Aguilera, Pink și Lil’ Kim, a optat pentru un look mai provocator, înlocuind cămașa fină din satin, din colecția brandului românesc, cu un sutien în aceeași nuanță cu restul ținutei.

In urma cu o lună, o altă mare vedetă din industria muzicii a promovat moda româneasca. Katy Perry a lansat noul său single, Chained to the Rhythm, pe coperta căruia apare purtând piese vestimentare din noua colecție Crystal Rose, lansată în premieră pe piața internațională. Recent și Alexandra Dinu a atrast toate privirile la petrecerea de Oscar a lui Elton John într-un frac alb, creație a brandului STYLAND.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod