Bucura-te de iarna in incaltamintea calduroasa de la Deichmann

Cizmele calduroase, fularele pufoase si caciulile sunt la mare cautare sezonul acesta, cand frigul este mai aprig pe zi ce trece.

Cizmele calduroase, fularele pufoase si caciulile sunt la mare cautare sezonul acesta, cand frigul este mai aprig pe zi ce trece.

Sa fii o fashionista in toata puterea cuvantului nu inseamna doar sa ai in dulap cele mai noi piese vestimentare, ci sa te imbraci bine, potrivit conditiilor meteo si evenimentului la care participi.  In colectia de iarna deja aparuta in magazinele Deichmann vei gasi cu siguranta tot ceea ce iti doresti de Mos Craciun, la preturi accesibile. Cu incaltamintea de la Deichmann poti fi alta in fiecare zi, si nu oricum, ci in pas cu ultimele tendinte de pe cele mai inalte podiumuri.

In plus, vei fi aparata de frig si te vei putea distra liber, in zapada proaspat cazuta.

O pereche de cizme inalte din piele de culoare neagra, cu incretituri decorative la caramb, sunt perfecte pentru o tinuta office in zilele reci. Daca te impaci bine cu tocurile bloc de dimensiune medie, le poti purta la birou, sau la o iesire in oras cu prietenii, alaturi de un palton gros din tweed. Pentru o zi casual, poti alege cizmele inalte de culoare maro, marca Janet D, cu aspect velur, toc bloc midi inchis la culoare si catarama decorativa.
Combina-le cu o pereche de jambiere flausate si cu o fusta conica de lana pentru un look de invidiat. La o tinuta distinsa, asorteaza cizmulitele scurte albastre, cu aspect velur, tocuri inalte si platforma, de la Graceland. Nu uita de fular, manusi si caciula, care sa-ti tina de cald oriunde ai petrece sarbatorile. In magazinele Deichmann ai o varietate larga de modele de unde poti alege. Sunt la moda, sunt confortabile si calduroase si sunt facute pe masura ta. 

Pret: 199 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod