Brand internațional COS a inaugurat un magazin in Baneasa Shopping City!

Băneasa Shopping City anunță prezența unui nou brand internațional de renume în oferta de fashion a segmentului premium: brandul COS, recunoscut pentru creațiile sale androgine, cu design atemporal, inspirate din arhitectură, artă, design sau natură.

Deschiderea oficială din Băneasa Shopping City a avut loc la finalul săptămânii trecute și a marcat inaugurarea magazinului COS cu numărul 200 la nivel global. Vizitatorii Băneasa Shopping City vor regăsi la parter, pe o suprafață de 357 m², atât colecțiile pentru femei, cât și cele pentru bărbați, alcătuite din piese de bază, dar și clasice reinventate, făcute să dureze dincolo de sezoane.

Designul magazinului a fost realizat folosind materiale tactile, nuanțe neutre, obiecte de mobilier create de designeri celebri precum MUTO și HAY și un sistem de balustrade din metal personalizate care va împărți suprafața în mai multe zone, inclusiv spații de odihnă unde clienții sau însoțitorii se vor putea relaxa, pentru o experiență de shopping cât mai plăcută.

Parte a grupului H&M, COS completează portofoliul de branduri premium internaționale care au decis să inaugureze pe tot parcursul anului trecut spații comerciale în Băneasa Shopping City, branduri printre care se numără Chopard, Chanel, Cerruti 1881, Paul & Shark, Longchamp, Lancel, Teilor Exclusive, Furla și Reve.

Mixul unic de branduri este unul dintre cele mai importante aspecte strategice care diferențiază Băneasa Shooping City de celelalte centre comerciale din București și din țară, oferind experiențe complete și memorabile, la cele mai înalte standarde.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod