Braiconf propune imprimeuri îndrăzneţe cu inspiraţie din natură în noua colecţie toamnă-iarnă

Braiconf, cel mai mare producător român de cămăşi, cu o tradiţie de 65 de ani, lansează noua colecţie toamnă-iarnă 2015/2016. Colecţia îmbină materiale realizate din fibre cu confort termic ridicat cu imprimeuri originale, inspirate din natură, şi introduce ţesături nobile – mătasea, în gama sa premium, Royal.

Prin colecţia de toamnă-iarnă, Braiconf surprinde cu o colecţie de cămăşi cu imprimeuri inedite pentru domnii care doresc să obţină un look modern. Mai mult ca niciodată, propunerile pentru acest sezon vin cu ţesături în imprimeuri îndrăzneţe, detronând proporţia cămăşilor uni cu care Braiconf a cucerit domnii de toate vârstele de 65 de ani încoace.

Modelele geometrice, florale sau imprimeurile în carouri, realizate pe ţesături din bumbac de cea mai înaltă calitate, cu fir dublu-răsucit, sunt o propunere pentru domni nonconformişti, un segment pe care Braiconf îşi propune să îl cucerească din ce în ce mai mult.

Domnii care doresc modele clasice, dar cu aspect rafinat, pot alege cămăşi care au în compoziţie mătase, din gama Royal. Acestea oferă, pe lângă confort sporit, şi o ţinută impecabilă. Noile ţesături şi imprimeuri sunt disponibile şi prin serviciul premium Made to Measure, care le permite domnilor să îşi creeze cămăşi de la zero, pe care să le personalizeze după cum preferă, pe propriile măsuri.

Pentru domnii care dispun de foarte puţin timp, însă doresc să obţină o piesă personalizată, Braiconf a introdus anul acesta instrumentul online Made to Measure, prin care clienţii îşi pot crea de acasă propria cămaşă.

Colecția toamnă-iarnă aduce noutăți și în gama basic, prin introducerea modelelor de cămăși din bumbac cu finisaj velur raiat sau flanel. Cu un nivel înalt de confort termic, aceste cămăși casual sunt perfecte pentru timpul liber, în zilele friguroase din sezon.   

Pentru sezonul toamnă-iarnă, Braiconf completează gama de accesorii cu piese sofisticate din materiale prețioase.

Astfel, Braiconf introduce în colecția Royal accesorii premium - cravate, papioane, batiste și eșarfe din mătase naturală.  

Noua colecţie urmăreşte cele mai noi tendinţe la nivel internaţional. Culorile utilizate sunt inspirate din natură, începând cu nuanţe telurice şi tonuri neutre şi mergând până la nuanţe intense de ruginiu, galben ocru, petrol, verde , bleumarin, violet şi culoarea-vedetă a sezonului, marsala.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod