Bag Bugs de la Païsi

Païsi, cel mai fashion brand de blănuri din România, a lansat colecția “Joy by Païsi”, cu peste 50 de articole ce combină o multitudine de texturi și nuanțe, sub un concept care celebrează bucuria de manifestare a individualității fiecărei femei. Colecția din acest an este însoțită de o gamă de accesorii de blană pentru poșetă, Païsi Bag Bugs, ca o premieră în portofoliul brandului.

Elementul surpriză al colecției este seria de accesorii Païsi Bag Bugs, create pentru cele care vor să aducă un strop de culoare și dinamism în outfit-ul lor.

Jucăușe, dar seducătoare în același timp, accesoriile Païsi Bag Bugs reprezintă prima colecție de accesorii de blană pentru geantă din România, înscriindu-se în trendul care a cucerit topurile de fashion din lume și pe care celebritățile autohtone, printre care Valentina Pelinel, Catrinel Menghia sau Laura Cosoi, l-au adoptat deja în ținutele din acest sezon.

Cele șase modele diferite de Bag Bugs – Furions, Puffies, Fuzzies, Little Hearts, Elfies și Puppies – fiecare dintre ele declinat într-o multitudine de culori, Païsi Bag Bugs combină tradiționalele accesorii pentru poșetă cu un concept jucăuș, care inspiră bucurie și vitalitate.  Colecția „Joy by Païsi” este o poveste despre bucuria de a ne manifesta propriul stil, de a întoarce priviri și a ne lăsa admirate.
Este despre bucuria oricărei femei care apreciază eleganța și care își dorește să iasă în evidență prin individualitate.

Dezvăluind item-uri cu design-uri volumetrice și taieturi creative, colecția aduce în prim-plan cele mai recente tendințe, în culori fascinante și texturi dinamice. Iubitoarele de modă vor descoperi o gamă variată de articole din blană, care vor atrage privirile prin eleganță și stil: haine lungi, jachete, veste si poncho-uri, dar și șaluri, gulere și cape, într-o multitudine de nuanțe și texturi.

Colecția include blănuri naturale de o calitate superioară: vulpe, vizon, ponei, capră și swakara, atent lucrate și îmbinate cu alte materiale nobile și surprinzătoare: țesături de lână, dantelă și mătase. Articolele “Joy by Païsi” sunt disponibile în atelierul Païsi din strada Londra, nr. 45, București și în magazinele partenere Molecule F Concept Store din Mall Promenada si Victoria 46 din Baneasa Shopping City.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod