ANARCHIK Paris lanseaza primul diamant pe un inel interschimbabil in Romania

Demura Concept aduce in premiera in Romania primul diamant pe un inel interschimbabil al casei de designeri ANARCHIK Paris. Colectia de inele seteaza noi standarde in designul de bijuterii, Anarchik fiind primul diamant pe un inel din silicon, in culori variate, care se poate schimba cu usurinta. Ancorate in prezent, bijuteriile ANARCHIK idealizeaza femeia moderna, indepenenta si sigura pe ea, intr-o stare de spirit distractiva si nonconformista.

Casa ANARCHIK a fost creata in 2013 de catre doi designeri de bijuterii din Paris, care, pasionati de design si gemologie, au avut o noua viziune asupra bijuteriilor cu diamante, stabilind astfel noi reguli in crearea acestora.
Ei au inteles ca relatia pe care o au oamenii cu bijuteriile este una speciala si acestea nu mai sunt purtate doar la ocazii speciale. Astazi, bijuteriile sunt purtate zilnic si ele trebuie sa exprime cat mai bine personalitatea si unicitatea fiecarei persoane, sa se integreze cu stilul nostru de viata. ANARCHIK imbina insolit nobletea si eleganta diamantelor naturale si a pietrelor pretioase cu simplitatea si versatilitatea inelelor din silicon, ce pot fi personalizate in totalitate, de la alegerea pietrei pretioase naturale, la culoarea inelului, pentru orice tinuta si stare de spirit.

Un sistem unic, brevetat, permite schimbarea pietrei sau a inelului in numai doua clicuri si in totala siguranta, pentru a-ti asorta inelul la tinutele preferate.
ANARCHIK propune cinci modele de diamant (diamant 0.10 carate, diamant brun, diamant negru, diamant 0.05 carate si diamante pave), dar si alte 4 pietre pretioase, precum rubin, safir, tsavorit si ametist.

Inelele sunt disponibile in peste 20 de culori si 3 marimi diferite (S, M si L), rezultand astfel peste 150 de combinatii posibile pentru fiecare persoana. Pretul inelelor este de 89 lei, iar cel al pietrelor pretioase porneste de la 549 lei pentru Ametist si ajunge la 1389 pentru un diamant de 0.10 carate.
Colectia ANARCHIK poate fi admirata pe pagina www.anarchik.ro, dar si pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/AnarchiKRomania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod