adidas se pregătește de Cupa Mondială cu Samba, noua colecție de ghete pentru fotbal

adidas lansează astăzi colecţia de ghete de fotbal Samba, care își propune să celebreze energia și exuberanța națiunii gazdă a Cupei Mondiale. Pentru prima dată în istoria adidas, în colecția Samba se regăsește câte un model nou și reinterpretat din cele patru game de ghete: adizero™ f50, predator®, nitrocharge™ și 11pro. Fiecare gheată a fost gândită astfel încât să aibă propria personalitate, dar și tehnologii de ultimă oră, pentru a-i ajuta cât mai mult pe jucătorii de fotbal.

Lansarea colecţiei Samba marchează startul campaniei adidas All in or Nothing, gândită special pentru Cupa Mondiala FIFA Brazilia 2014.
În cea mai mare competiție mondială, cele mai bune echipe joacă pentru cea mai importantă miză. Daca nu esti mai bun, jocul se termină – Game on or Game Over. În campania adidas vor fi implicați jucători de la Leo Messi și Oscar la Dani Alves si Mesut Ozil.

nitrocharge™ asigură și menține energia unei noi generații de jucători, precum Dani Alves sau Ezequiel Lavezzi. Noul design pentru Cupa Mondială propune o gamă de culori care ies foarte ușor în evidență –nuanțe de verde lime.
Samba nitrocharge™ a fost creată pentru jucătorul plin de energie, care aleargă tot timpul și îl încurajează să se dedice total jocului: Full on or be Gone. Tehnologia ENERGYSLING™ permite executarea mișcărilor de precizie, iar ENERGYPULSE™ asigură energia necesară în timpul alergării.

Colecția Samba se lansează astăzi împreună cu un spot de inspirație braziliană ce prezintă jucătorii cheie care vor purta ghetele: http://youtu.be/EbrC1kunFI0.  Pe coloana sonoră a versiunii de 90 de secunde a spotului este melodia „BOTA”, de la cunoscutul proiect muzical Buraka Som Sistema, în parteneriat cu MC Karol Conka (cult.cartel).
Karol a scris versurile și a apărut și în clip, adăugând o savoare locală acestuia. Melodia poate fi descărcată de pe canalul adidas Football Sound Cloud începând de astazi: soundcloud.com/adidasfootball.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod