adidas originals prezintă noile colecții toamnă-iarnă 2014 semnate Rita Ora: trandafiri și inserții metalice

Odată cu finalul anului, colecția November's Spray Pack impresionează prin străluciri metalice pulverizate pe bluza monocromă. Stilul rebel al artei urbane este evocat de nuanțele argintii, în timp ce siluetele își păstrează stilul urban. Croiala sport clasică este confortabilă și netedă datorită căptușelii interioare din lână și material flaușat, iar la exterior prezinta un înveliș metalic. Branding-ul îndrăzneț și simplu se remarcă printr-un trifoi cauciucat ce strălucește pe hanorace, tricouri și pantofi sport, contrastând cu fundalul în stil vintage cu aspect pulverizat.

În contrast, colecția "November's Roses Pack" este o explozie de culori și detalii ale naturii sălbatice și înfățișează imagini cu trandafiri care înfloresc în jurul unei colonii de insecte.
Nuanța de albastru intens formează un fundal neutru pentru designul vibrant al tricourilor scurte, pantalonilor largi și salopetelor care se evidențiază prin detalii ale cusăturii de la nivelul bustierei. Croiala lejeră, în stil boyfriend, realizată din materiale sport consacrate, contrastează cu feminitatea, reinventând clasicul echipament sportiv si decorându-l cu imprimeuri luxuriante. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod