adidas by Stella McCartney dezvăluie UltraBOOST X

Creat pentru femeia modernă, noul pantof de alergare este dinamic şi versatil.

În acest sezon, adidas by Stella McCartney dezvăluie noul UltraBOOST X, pantoful de alergare ce oferă o combinaţie unică între performanţă şi stil. UltraBOOST X a fost creat pentru femeia adidas by Stella McCartney şi pentru stilul ei dinamic de viaţă. Ea îşi conturează propria cale şi îşi creează propriile reguli. Îşi depăşeşte limitele şi evadează din rutină. Îi place să-şi diversifice antrenamentele pentru a-şi testa atât corpul, cât şi mintea.

adidas by Stella McCartney UltraBOOST X o încurajează să urmărească noi oportunităţi, indiferent care ar fi stilul ei de viaţă.

Facând parte din colecţia mai mare ULTRABOOST X, acest pantof creează echilibrul perfect între suportul tehnic şi inovaţia stilistică.Combinând perfect funcţionalitatea şi performanţa cu design-ul modern, pantoful adidas by Stella McCartney este cea mai potrivită alegere a alergătoarelor.

Pantoful adidas by Stella McCartney UltraBOOST X este conceput pentru a se adapta pe forma piciorului asemenea unei şosete.Tehnologia inovatoare BOOST permite miilor de capsule de spumă BOOST™ să ofere cel mai bun retur de energie la fiecare pas.
Forma arcuită şi bolta sculptată din mijloc a pantofului adidas by Stella McCartney UltraBOOST X oferă cea mai bună stabilitate întâlnită vreodată. Sistemul inovator de prindere a şireturilor susţine mişcările rapide.

Pantoful există în două variante de culori, o variantă cu finisaj jucăuş în nuanţe de alb, verde și lemn de cireş şi o variantă monocromatică elegantă cu nuanţe de negru şi alb, perfectă pentru un look rafinat și dincolo de sala de fitness. Pantoful adidas by Stella McCartney UltraBOOST X va fi disponibil în magazinele adidas începând cu luna martie 2017.
Preţ- 1001 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod