adidas a creat primul hanorac Z.N.E. Primeknit - modern, pentru atleții aflați într-o continuă mișcare

adidas Athletics a lansat cea mai recentă inovație a sa; hanoracul Z.N.E. realizat din inovatorul material Primeknit, conceput pentru stilul și confortul optim al atleților aflați într-o continuă mișcare. Informațiile oferite de atleții adidas dezvăluie faptul că petrec 36 de ore în mișcare, între două competiții, timp în care pregătesc bagaje, călătoresc sau se află într-o perioadă de tranzit. Destinațiile se pot schimba, dar nevoia rămâne aceeași: îmbrăcămintea premium, creată pentru a fi confortabilă și ușor de transportat, care le permite atleților să rămână focusați înainte de competiție.
Din acest motiv, hanoracul Z.N.E. Primeknit este realizat din materialul Primeknit care permite o ventilație sporită și are mânecile într-o formă predefinită pentru a oferi atleților o libertate de mișcare suplimentară.

Hanoracul Z.N.E. Primeknit face parte dintr-o amplă colecție a gamei adidas Athetics, destinată călătoriilor, care include și pantalonii Primeknit. Măiestria procesului de creație este evidențiată de calitatea tehnicilor de tricotat și detaliile premium fără cusături care oferă atletului nenumărate avantaje.
Hanoracul poate să fie purtat, în ziua competiției împreună cu alte piese vestimentare ce fac parte din echipament sau în oricare altă zi.

Campioana de tenis Garbiñe Muguruza, a fost primul atlet care a purtat hanoracul Z.N.E Primeknit. Ea a oferit o perspectivă fără precedent în cele 36 de ore petrecute în mișcare, în calitate de atlet de clasă mondială, prezentând produsul pentru prima data pe canalele de social media. Urmăriți povestea pe @garbimuguruza și @adidas.

Garbiñe Muguruza, tenismena de clasă mondială și ambasador adidas, a declarat: “Sunt într-o permanentă mișcare, călătorind în mod regulat între țări și continente pentru diferitele meciuri de tenis.
Confortul și stilul sunt, prin urmare, esențiale pentru mine, așa că noua gamă adidas Athletics Z.N.E. Primeknit este partenerul ideal de călătorie.
” Campania îi are ca protagoniști pe sportivii de top, Gareth Bale, Angelique Kerber și ambasadorul adidas Hannah Bronfman, care își petrec foarte mult timp în mișcare. Hanoracul adidas Athletics Z.N.E. Primeknit, va fi disponibil pentru vânzare în magazinele adidas din întreaga lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod