Wash&Go îţi oferă 100% volum ce durează timp de două zile!

Volumul instantaneu este acum posibil cu noua formulă Wash&Go cu extract de plante. Acest lucru a fost dovedit cu ajutorul prezentatorului TV, Radu Vâlcan, care a vizitat mai multe locuri din România, oferindu-le femeilor o intensificare a volumului ce nu poate trece neobservată.
Plantele au fost dintotdeauna folosite pentru efectele lor de curăţare şi purificare. Cu acest gând, experţii Wash&Go au privit cu atenţie resursele naturale găsite în plante, în special extractul citrus aurantium bergamia (bergamotă) şi verbena officinalis împreună cu extractul de citrus grandis. Au creat o formulă specială menită să asigure părului tău un stimul natural, care nu doar luptă împotriva îngrăşării, ci îi conferă 100% volum, menţinându-l uşor în orice moment al zilei.
Produsul final este o formulă care îţi revitalizează părul printr-o experienţă care durează timp de două zile.

Această formulă luptă împotriva expunerii la poluanţii şi particulele externe de zi cu zi. Acumularea acestora reprezintă cauza îngrăşării părului, lăsându-l murdar, fără luciu şi fără volum. Wash&Go îndepărtează acest surplus şi transformă părul gras într-un păr superb, voluminos.

Formula şamponului, balsamului şi spray-ului pentru volum are la bază extracte de plante şi este special concepută pentru a oferi părului 100% volum ce se menţine timp de două zile.
Te vei îndrăgosti de mirosul fresh, energizant, iar părul tău va fi şi el revitalizat cu un volum care este vizibil timp de 48 de ore.

Îndrăgosteşte-te de plante şi împarte iubirea cu restul familiei tale deoarece Wash&Go este disponibil şi pentru bărbati, în două variante : Menthol Fresh şi Full&Strong, care asigură prospeţime, putere şi volum. Şi copiii se pot bucura de şampon cu formulă specială ce face pieptănatul uşor şi distractiv în cele două variante ale sale, pentru băieţi şi fete.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod