Dr. Oz: 6 soluţii care te fac să arăţi cu 10 ani mai tânără


Spanacul şi alte alimente bogate în fier te ajută să scapi de cearcăne şi de pungile de sub ochi. Descoperă şi alte trucuri care te pot întineri!
Dieta şi ritualul tău de îngrijire sunt principalele aspecte la care trebuie să fii atentă pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Celebrul Dr. Oz te învaţă câteva trucuri care te ajută să îmbunătăţeşti aspectul tenului, astfel încât să arăţi mult mai tânără.


1. Include în dietă alimente bogate în fier


Potrivit specialistului, fierul este un mineral esenţial care te ajută să estompezi cearcănele şi pungile de sub ochi. Acestea sunt mai accentuate atunci când ai lipsă de fier, spune Dr. Oz.

Spanacul, fasolea boabe, ficăţeii de pui, cerealele integrale, lintea, ciocolata neagră şi brânza tofu sunt câteva dintre sursele importante de fier pe care le recomandă specialistul.


2. Nu pensa foarte mult sprâncenele


Sprâncenele foarte subţiri tind să îmbătrânească aspectul feţei, susţine Dr.
Oz. Un alt lucru pe care trebuie să-l eviţi este acela de a folosi pudra sau creionul în exces, ajungând la o accentuare exagerată a sprâncenelor. Cel mai bun sfat este acela de a apela la un specialist sau de a pensa doar firele care sunt în plus, urmând în rest linia sprâncenelor. De asemenea, foloseşte un creion de sprâncene care să aibă o culoare cât mai apropiată de nuanţa părului tău.


3. Şuviţe cu o nunaţă mai deschisă în faţă


Un alt truc care te poate întineri este acela de a-ţi face şuviţe discrete şi subţiri în faţă, însă într-o nuanţă puţin mai deschisă decât părul.
Acestea nu trebuie să facă o notă discordantă foarte puternică, ci doar să lumineze partea din faţă a părului. Acest truc te întinereşte şi îţi va face tenul mai luminos.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tinkerbell pe 24 Iul 2014, 14:37
    dar daca am 40 ani

    cum pot sa fac sa arat de 20 ?

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod