Dansurile in tendinte pentru nuntile din 2014: coregrafie personalizata, rumba, foxtrot si vals

Arthur Murray, studioul de dans deschis in Bucuresti ca parte a celei mai mari retele de studiouri de dans din lume, anunta tendintele in materie de dansuri de nunta pentru sezonul actual. Coregrafiile personalizate, pasii de foxtrot, rumba, vals si melodii din coloanele sonore ale marilor filme de dragoste, sunt alegerile pentru primul dans in nuntile de anul acesta.

In ceea ce priveste alegerea primului dans in calitate de sot si sotie, romanii se aliniaza la tendintele internationale si opteaza pentru coregrafii individualizate, cu pasi de baza de foxtrot, rumba si vals, si cateva miscari spectaculoase, inspirate de filme celebre sau imaginate de cuplu sau profesorii.

Coregrafiile din filme, specialitatea Arthur Murray

La studiourile Arthur Murray din Statele Unite si tot mai adesea si in Romania, cuplurile opteaza pentru fragmente din coregrafii celebre din filme precum Dirty Dancing, Phantom of the opera sau Beauty and the Beast.



Cuplurile vor sa surprinda invitatii cu un dans memorabil

Mai mult de jumatate dintre cuplurile care incep sa danseze la studioul de dans Arthur Murray pastreaza secret fata de prieteni si familie faptul ca urmeaza cursuri de dans.

In primul rand isi doresc sa faca o impresie frumoasa, dar si sa surprinda invitatii prin pasii de dans.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod