Volume Shake - noul mascara de la Rimmel

De când Eugene Rimmel a comercializat prima mascara în secolul al XIX-lea, mascara a rămas un produs iconic în portofoliul brandului ce a beneficiat in permanenţă de inovaţii. Astăzi, Rimmel continuă revoluţioneze lumea mascara cu lansarea mascarei Volume Shake.Urăști să arunci o mascara pe jumătate folosită ori uscată? E vremea să agiți lucrurile! Mascara Volume Shake prezintă o noutate de piață - sistemul patentat de agitare a tubului prin care se reîmprospătează formula care oferă volum de fiecare dată când ai nevoie.

Cum? După 10 ani de cercetare, Rimmel a perfecționat mascara cu o formula ”apă-gel” printr-o combinație unică de apă și mai multe tipuri de ceară. Amestecul se transformă din uscat în cremos de fiecare dată când este agitat de un cilindru special din interiorul tubului. Mascara Volume Shake se agită de două-trei ori în mod vertical; formula este reîmprospătată imediat, pentru a obține un volum fără a încărca genele până la ultima utilizare. Obții gene incredibil de netede, fără să fie încărcate și fără să te murdărești de fiecare dată.
 
Periuța pentru definirea genelor învăluie genele într-un strat generos care oferă volum și creează impresia unor gene bogate, cu aspect natural.

Fibrele flexibile netezesc genele în mod delicat, creând efectul desăvârșit al unor gene bogate și separate la maximum. Tăietura conică a periuței ușurează modul în care ajungi în colțurile interioare și exterioare ale ochilor fără să te murdărești.Anima-ti lookul cu mascara Volume Shake de la Rimmel – cea mai fresh mascara din oraș! Poartă-ţi genele cu gene definite, fără a fi încărcate de la prima până la ultima folosire. Live the London look. Preț recomandat: 35.9 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod