Rețeta Sephora pentru machiajul ochilor

Let’s talk about eyes baby ! Care este rețeta Sephora pentru a ne fermeca privirile? Farduri de pleoape cu culori în spiritul feel-good grupate în duouri (de aplicat cu pensula), rimeluri amplificatoare care arcuiesc chiar și genele cele mai drepte, împodobesc privirile cu un negru intens, făcând ochii să pară oversize, eye-liner-uri marker pe alese și o trusă cu combinația perfectă. Pe scurt, tot necesarul pentru a conferi o nouă dimensiune privirii tale.

Eye-liner marker waterproof de înaltă precizie  – waterproof  - Ochi de căprioară? Stil grafic? Cu acest eye-liner marker vă puteți scoate în evidență ochii dintr-o singură mișcare, trasând o simplă linie, datorită tușului acestuia de un negru intens și ultra-pigmentat.
Mina sa suplă și lungă permite desenarea cu ușurință a unor linii pe cât vă doriți de fine.

Colorful Duo - Când trusa de cosmetice este plină de crapă, nimic nu este mai util decât fardurile de pleoape cu dublu efect! Acestea sunt declinate în 24 de culori absolut fermecătoare, care fac în realitate cât 48 de culori (v-ați prins?). Cu toate că nuanțele se înveșmântează de vară, formula lor rămâne neschimbată: permite o acoperire perfectă (cu până la 70% de pigmenți și de sidef), o rezistență îndelungată (rezistă până la 10 ore) și extrem de ușor de aplicat și de combinat, fiind în plus inegalabil de delicată.
Veți fi încântate de cele 24 look-uri portabile!

Rimelul WTP -  Nu, nu este vorba doar de un rimel, este vorba de THE rimel. Este vorba despre rimelul pe care genele dvs. îl așteaptă dintotdeauna, cel care va jura fidelitate privirii dvs., cel care vă va cuprinde delicat genele, cel care -vă dăm cuvântul nostru- le va oferi genelor dvs. tot ce și-au dorit vreodată: volum intens, lungime și definire. Toate acestea fără să se strângă sau să se fărâmițeze. O adevărată găselniţă... Secretul său? Formula sa waterproof rezistă la orice și nu vă va lăsa nicicând baltă.


Trusă Mixology (Sweet & Warm) -  Sunteți pregătită să experimentați un nou tip de machiaj?. Această trusă vă propune o selecție de 18 culori cu o intensitate extravagantă, care pot fi asortate, combinate și amestecate pentru a vă crea propriul dvs. look personalizat. De la bejul gurmand la piersăciul glasat, trecând prin nuanța de maroniu-chihlimbar și până la negrul intens, această combinație originală „Sweet & Warm” vă va face să fremătați de plăcere.

PRO Small Shadow n°15  - Această pensulă cu vârf bombat și cu peri în degradeu a fost special concepută pentru a intensifica, estompa și asorta fardurile de pleoape pudră și fardurile închise la culoare.
Sfatul nostru? Lăsați-o să zburde din fard în fard prin trusa Colorful duo 15.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod