Bourjois prezintă noua colecție Rouge Laque pentru un zâmbet chic!

Bourjois lansează Rouge Laque, primul ruj lichid disponibil în nuanțe ultra-intense. Rouge Laque are o textură fină ce conferă o senzație de catifelare, iar nuanțele intens pigmentate promit o rezistență de până la 16 ore. Pregătite pentru un joc de culoare? Acesta este jocul favorit al femeilor pariziene. Nu lasă niciodată lucrurile la voia întâmplării, iar spiritul lor îndrăzneț se reflectă întocmai în viața de zi cu zi. Fiecare sezon reprezintă o nouă oportunitate pentru a reinventa regulile frumuseții.


În primăvara anului 2017, femeile pariziene mizează pe roșu! Nu este vorba de orice tip de nuanțe, ci despre unele 100% chic și diferite, în acord cu tendințele actuale. Noul Rouge Laque are o textură lichidă, nefiind lipicioasă precum cea a unui gloss. Pentru femeile pariziene, Rouge Laque este noua armă secretă pentru un zâmbet chic. După succesul rujului cu textură mată, Rouge Edition Velvet, Bourjois creează Rouge Laque, primul ruj lichid disponibil în nuanțe intens pigmentate ce conferă un plus de strălucire buzelor și promite o rezistența de lungă durată.


Pentru a îmbina strălucirea și rezistența de durată cu efectul delicat de gloss și cu nuanțele intense, Rouge Laque folosește o tehnologie inteligentă, de ultimă oră. O ținută viu colorată necesită un ruj pe măsură, iar Rouge Laque reprezintă accesoriul perfect pentru completarea oricărui look. Într-un tub aerodinamic, iconic, care dezvăluie fiecare dintre cele opt nuanțe vibrante, Rouge Laque are un aplicator pentru mai multă precizie. Buzele sunt perfect definite și îmbrăcate într-o culoare intensă și strălucitoare.
Preț recomandat: 64 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod